Sint Schieten

Sint Schieten

Sint Schieten is te huur bij Carpe Diem Events & Verhuur uit Limburg.

Sint Schieten is te huur bij Carpe Diem Events & Verhuur uit Limburg.

Sint Schieten is te huur bij Carpe Diem Events & Verhuur uit Limburg.

Omschrijving
Sint Schieten, lukt het jou om alle mini sintjes uit het schiet veld te schieten? leuke sinterklaas feest voor jong en oud

Prijs
€ 20,00 (excl. BTW) per dag.

Technische gegevens
Gewicht : 10 a 15 kilo
Stroomvoorziening : Geen
Transport : Kan in een grote auto worden vervoerd

Voorwaarden
Carpe Diem Verhuur is dé aanbieder van attracties en springkussens in Limburg. Voor het huren van attracties, of winterattracties bent u daarom bij ons aan het juiste adres. Veiligheid en betaalbare prijzen: daar staan wij voor. Bekijk voor meer informatie onze gebruikershandleiding en algemene voorwaarden.

Zelf afhalen
Dit is uiteraard de goedkoopste manier om één van onze attracties te huren. Afhalen van de attractie kan (indien mogelijk) de dag ervoor en retour brengen de dag erna. Wij geven u altijd uitleg omtrent het opzetten en afbreken van de gehuurde attractie.

afhaaltijden afhalen:
Ma t/m Vrij 09.00 – 12.00 u
Zaterdag 11.00 – 12.00 u
Zondag gesloten

Toch moet men altijd eerst telefonisch of per mail een afspraak maken over hoe laat men de spullen wil ophalen. Wij zijn niet altijd aanwezig en het zou vervelend zijn als u voor een gesloten deur staat.

Transport
Wij bezorgen de gehuurde attracties bij u en halen ze na afloop ook weer bij u op. U bouwt de attracties samen met ons op en af. Wij bezorgen tot aan de eerste trede, dit wil zeggen dat wij geen trappen of iets dergelijks doen.

De transportkosten zijn eenmalig € 35,00 opstapkosten plus € 0,50 per gereden km.

Houdt u er rekening mee dat de afstand 4 keer wordt afgelegd: zowel bij het brengen als het halen rijden wij op en neer.

Op en afbouw
Wij kunnen de attracties ook zonder u hulp voor u op- en afbouwen. Als u als klant meehelpt vragen wij hier geen extra kosten voor, als u als klant niet in de gelegenheid bent om mee te helpen dan zijn wij genoodzaakt om dit in rekening te brengen.