Zoek
Sluit dit zoekvak.

Springkussen verhuur

Hieronder een overzicht van alle springkussens die wij in de verhuur aanbieden:

Veilig spelen op springkussens

Springkussen verhuur in Noord én Zuid Limburg en omstreken

Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in de springkussen verhuur, wij staan dan ook voor veiligheid, kennis en betaalbaarheid van onze springkastelen. Op het moment dat u kiest voor het huren van één van onze luchtkussens nemen wij graag alle mogelijkheden met u door. Indien gewenst kunnen wij het gekozen springkussen bezorgen en later weer ophalen op locatie. Wij kunnen helpen met op en afbouw of dit zelfs helemaal voor u verzorgen.  Onze luchtkussens voldoen aan de huidige veiligheidseisen en hebben allemaal een keuringscertificaat, daarbij leggen wij de klanten tot in de puntjes uit hoe ze het springkussen dienen op te bouwen en hoe ze het dienen te gebruiken. Hierdoor zorgen wij voor duidelijkheid, zodat de klant weet waar hij aan toe is. Dit is voor de klant én voor ons een prettige manier van samenwerken.

Service op maat én één aanspreekpunt

Wij willen graag aan al uw wensen tegemoet komen en bieden u daarom service op maat. Vraag daarom altijd een vrijblijvende offerte aan voor het huren van attracties via de mail en laat u verrassen door onze aantrekkelijke prijzen. Op deze manier weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Carpe Diem is het aanspreekpunt voor alles wat u nodig heeft om een fantastisch feest te kunnen geven. Wij werken nauw samen met andere bedrijven zodat wij voor u het enige aanspreekpunt zijn. Samen met andere partijen verzorgen wij bijvoorbeeld catering, partytenten, meubilair, feestelijke verlichting of een mooie Toiletwagen . U vertelt ons uw wensen en wij zorgen ervoor. U hebt maar één aanspreekpunt. Dat scheelt een hoop werk en stress!

Meer informatie over springkussen verhuur?

Ons team staat voor u klaar en kan u adviseren omtrent de verschillende springkussens die wij verhuren. Waar U als klant aan moet denken, aan welke regelgeving moet worden voldaan, waar de lokatie aan moet voldoen etc. Neem gerust contact met ons opnemen door te bellen met een van onze medewerkers via nummer 06 – 53 818 747. U kunt ook een e-mail sturen naar info@carpediemverhuur.nl.

Social media

Like ons op social media en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws of actie’s.

Zoeken

Op zoek naar een specifieke attractie? Maak dan gebruik van onderstaande zoekfunctie!

Uitgelicht

Attractie huren? Springkussen Multiplay Brandweer xl is te huur bij Carpe Diem Events & Verhuur uit Sittard, Limburg.
Springkussen Multiplay brandweer XL
Hindernisbaan Rollercoaster voorzijde
Eén van onze toppers: Hindernisbaan Rollercoaster