Zoek
Sluit dit zoekvak.

Stormbanen / hindernisbanen huren

U wilt een stormbaan, hindernisbaan of meerdere stormbanen huren? Dan bent u bij Carpe Diem Events & Verhuur aan het juiste adres! Hieronder een overzicht van alle stormbanen en hindernisbanen die wij in de verhuur aanbieden:

Hindernisbaan of stormbaan huren in Limburg en omstreken

Voor het huren van een opblaasbare stormbaan of hindernisbaan in Limburg en omstreken bent u bij Carpe Diem Events & Verhuur aan het juiste adres. Al meer dan 20 jaar zijn wij hét adres voor attracties huren. Carpe Diem is specialist in het tot in de puntjes verzorgen van communiefeesten en partijen. Of het nu gaat om een klein kussentje voor in de tuin of om een springkussen voor een groot evenement. Lekker springen! Dat slaat altijd aan bij kinderen!

Veilig spelen op stormbanen/hindernisbanen

Service op maat voor iedere stormbaan en hindernisbaan

Wij willen graag aan al uw wensen tegemoet komen en bieden u daarom service op maat. Vraag daarom altijd een vrijblijvende offerte aan voor het huren van een stormbaan of hindernisbaan en laat u verrassen door onze aantrekkelijke prijzen. Op deze manier weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Eén aanspreekpunt voor alle stormbanen

Carpe Diem is het aanspreekpunt voor alles wat u nodig heeft om een fantastisch feest te kunnen geven. Wij werken nauw samen met andere bedrijven zodat wij voor u het enige aanspreekpunt zijn. Samen met andere partijen verzorgen wij bijvoorbeeld catering, een enorme partytent, biertafels, feestelijke verlichting of allerlei leuke oud Hollandse spellen. U vertelt ons uw wensen en wij zorgen ervoor. U hebt maar één aanspreekpunt. Dat scheelt een hoop werk en stress!

Meer informatie over het huren van een stormbaan?

Ons team staat voor u klaar en vertelt u meer over stormbanen verhuur in Limburg. U kunt contact met ons opnemen door te bellen met een van onze medewerkers via nummer 06 – 53 818 747. U kunt ook een e-mail sturen naar info@carpediemverhuur.nl.

Social media

Like ons op social media en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws of actie’s.

Zoeken

Op zoek naar een specifieke attractie? Maak dan gebruik van onderstaande zoekfunctie!

Uitgelicht

Stormbaan Spider Take Out is te huur bij Carpe Diem Events & Verhuur uit Limburg.
Stormbaan Spider Take Out
Hindernisbaan en stormbaan Spongebob Run huren bij Carpe Diem Events & Verhuur uit Sittard, Limburg.
Stormbaan Spongebob Run
Mega Rolls is één van de stormbanen die te huur is bij Carpe Diem Events & Verhuur uit Sittard, Limburg.
Stormbaan Mega Rolls