Zoek
Sluit dit zoekvak.

Voetbalspellen huren

U wilt één voetspel of meerdere voetbalspellen huren? Dan bent u bij Carpe Diem Events & Verhuur aan het juiste adres! Hieronder een overzicht van alle voetbalspellen die wij in de verhuur aanbieden:

Voetbalspellen huren in Limburg en omstreken

Voor het huren van voetbalspellen komt u naar Carpe Diem Events & Verhuur. U kunt bij ons een keuze maken uit verschillende attracties voor een verrassend lage prijs. Bovendien zijn wij ook de betrouwbare organisator van diverse feesten en evenementen.

Al meer dan 20 jaar zijn wij hét adres voor verschillende attracties zoals zeskamp verhuur in de omgeving Limburg. Ook springkussens, hindernisbanen, stormbanen, oud Hollandse spelen, zwembad spelen, kermis attracties, fun food etc. kunt u bij ons huren. Al onze attracties worden regelmatig getest op veiligheid zodat u zeker weet dat u er op een verantwoorde wijze gebruik van kunt maken.

Veilig spelen op een voetbalspel

Service op maat

Wij willen graag aan al uw wensen tegemoet komen en bieden u daarom service op maat. Vraag daarom altijd een vrijblijvende offerte aan via de mail voor het huren van een voetbalspel en laat u verrassen door onze aantrekkelijke prijzen. Op deze manier weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Eén aanspreekpunt voor het huren van voetbalspellen

Carpe Diem is het aanspreekpunt voor alles wat u nodig heeft om een fantastisch feest te kunnen geven. Wij werken nauw samen met andere bedrijven zodat wij voor u het enige aanspreekpunt zijn. Samen met andere partijen verzorgen wij bijvoorbeeld catering, een enorme partytent, biertafels, feestelijke verlichting of allerlei leuke oud Hollandse spellen. U vertelt ons uw wensen en wij zorgen ervoor. U hebt maar één aanspreekpunt. Dat scheelt een hoop werk en stress!

Meer informatie over het huren van een voetbalspel?

Ons team staat voor u klaar en vertelt u meer over de voetbalspellen verhuur in Limburg. U kunt contact met ons opnemen door te bellen met een van onze medewerkers via nummer 06 – 53 818 747. U kunt ook een e-mail sturen naar info@carpediemverhuur.nl.

 

Social media

Like ons op social media en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws of actie’s.

Zoeken

Op zoek naar een specifieke attractie? Maak dan gebruik van onderstaande zoekfunctie!

Uitgelicht

Bouncing Voetbal is te huur bij Carpe Diem Events & Verhuur uit Sittard, Limburg.
Bouncing voetbal
Stropdas Schieten is één van de vele voetbalspellen die u kunt huren bij Carpe Diem Events & Verhuur
Stropdas schieten