Voetbalspelen

Voetbalspelen

Voetbalspelen, levendtafelvoetbal spel, carpe Diem verhuur

Voetbalspelen zoals het Levend tafelvoetbalspel

Een levend tafelvoetbalspel is één van de vele voetbalspelen die u kunt huren bij Carpe Diem Events & Verhuur in Limburg. Maak kennis met ons aanbod leuke en bovenal veilige voetbalspelen die u kunt huren voor een aantrekkelijke prijs. Al meer dan 15 jaar zijn wij de leverancier van de meest uiteenlopende sport en spel mogelijkheden. Bovendien geven wij ook graag uw feest of evenement vorm. De mogelijkheden zijn eindeloos

Onder het genot van een kopje koffie of thee vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden. Een levend tafelvoetbalspel in Limburg maken wij graag voor u mogelijk. Het leveren van maatwerk vinden wij belangrijk: wij stellen dan ook alles in het werk om aan in uw persoonlijke wensen en voorkeuren te voldoen.

Meer informatie en contact

Neemt u voor meer informatie over een levend tafelvoetbalspel in de omgeving Limburg gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@carpediemverhuur.nl. Wij beantwoorden uw e-mail zo spoedig mogelijk. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via nummer  06 - 53 818 747.

social media
Like ons op Social media en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws of actie's
Facebook of  Instagram