Zoek
Sluit dit zoekvak.

Oktoberfest

Wij bieden een groot aantal attracties en spellen binnen het Oktoberfest thema, klik op onderstaande afbeelding of hier om de pakketten te bekijken.

JAWOHL! Oktoberfest met Carpe Diem

Het grootste bierfeest van de wereld is inmiddels een begrip in binnen en buitenland. Ruim 5 miljoen bezoekers vieren dit feest. Oktoberfest begint traditioneel om 12.00 uur op de eerste zaterdag na 15 september en eindigt normaal gesproken op de eerste zondag van oktober. Zodoende duurt het feest een 16 tot 18 dagen.

Het feest bestaat uit een kermis en grote tenten. Dit zijn kolossale en mooi aangeklede tenten. Om de tent heen bevindt zich een zogenaamde Biergarten (“biertuin”). Traditiegetrouw wordt het bier alleen geserveerd in een zogenaamde Maß; een bierglas met een inhoud van een liter. Artiesten maken het feest compleet!!

Uw eigen Oktoberfest pakket!

Voor ieder Oktoberfest (groot of klein) hebben wij een breed en passend aanbod in huis. U kunt bij ons terecht voor een kleine attractie tot en met de tent inclusief totale inrichting en aankleding! Zo maakt u uw eigen themafeest compleet. Mogelijke attracties zijn:

  • Spijkerslaan
  • Koemelken
  • Boomstam zagen
  • Kop van Jut
  • Bierpul schuiven

Service op maat en eén aanspreekpunt en maatwerk

Wij willen graag aan al uw wensen tegemoet komen en bieden u daarom service op maat. Vraag daarom altijd een vrijblijvende offerte aan via de mail en laat u verrassen door onze aantrekkelijke prijzen. Op deze manier weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Carpe Diem is het aanspreekpunt voor alles wat u nodig heeft om een fantastisch feest te kunnen geven. Wij werken nauw samen met andere bedrijven zodat wij voor u het enige aanspreekpunt zijn. Samen met andere partijen verzorgen wij bijvoorbeeld catering, een enorme partytent, biertafels, feestelijke verlichting of allerlei leuke oud Hollandse spellen. U vertelt ons uw wensen en wij zorgen ervoor. U hebt maar één aanspreekpunt. Dat scheelt een hoop werk en stress!

Meer informatie over het Oktoberfest

Ons team staat voor u klaar en vertelt u meer over het Oktoberfest of stormbanen verhuur in Limburg. U kunt contact met ons opnemen door te bellen met een van onze medewerkers via nummer 06 – 53 818 747. U kunt ook een e-mail sturen naar info@carpediemverhuur.nl.

Social media

Like ons op social media en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws of actie’s.

Zoeken

Op zoek naar een specifieke attractie? Maak dan gebruik van onderstaande zoekfunctie!