Zoek
Sluit dit zoekvak.

Stroom aanwijzingen

Stroom 230 v

(Normale stroom van een woning, geen krachtstroom)

Leg een kussen nooit verder dan 50 mtr. Van een stroompunt af.
Een stroompunt is:

  • Een stopcontact uit de muur
  • Een paddenstoel
  • Een aggregaat

Door verder weg te gaan is er teveel kans op stroomverlies waardoor de blower niet genoeg vermogen krijgt en kapot kan gaan. Men kan dus niet meer dan 2 haspels verlengen van 25mtr.

Verschillende Blowers:

1 blower heeft 1.100 watt, 1.500 watt of 2.000 watt. Dit staat op de blower aangegeven.

Bovenstaande blowers zijn 1,1 kw = 1100 watt

Bovenstaande blowers zijn 1,5 kw = 1500 watt

Haspel

Op 1 haspel kun je 2 á 3 blowers aansluiten (2 is beter dan 3). Een haspel kan meestal maximaal 3500 watt verwerken, mits deze volledig is afgerold. Een haspel dient men altijd volledig af te rollen zodat deze niet warm wordt. Tevens dient men deze bij regen te bedekken met een plastic zak. Een haspel dient men in te steken in een geaard stopcontact.

Stroomgroep

1 Groep heeft een vermogen van 3600 watt. Op 1 groep kun je ongeveer 3 blowers aansluiten. Niet meer, dan springt de groep eruit.

Stroomprijs

De stroomprijs schommelt. 1 kWh kost momenteel (prijspeil 2014-2015) ongeveer € 0,23 per kWh stroom. Van dit bedrag is € 0,07 voor de stroom zelf, € 0,035 van dit bedrag is voor de btw en € 0,12 zijn kosten voor energiebelasting. De precieze kosten van 1 kWh zijn mede afhankelijk van je energieleverancier en je verbruik.

Dit betekend dat een springkussen dat 8 uur aan staat € 1,84 aan stroom kost.

Als men veel kussens huurt en veel blowers nodig heeft dient men dus rekening te houden met het stroomverbruik. Dit kunt u bij ons navragen.

Meer informatie en contact

Ons team staat voor u klaar en vertelt u meer over stormbanen verhuur in Limburg. U kunt contact met ons opnemen door te bellen met een van onze medewerkers via nummer 06 – 53 818 747. U kunt ook een e-mail sturen naar info@carpediemverhuur.nl.

Social media

Like ons op social media en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws of actie’s.

Zoeken

Op zoek naar een specifieke attractie? Maak dan gebruik van onderstaande zoekfunctie!