Sinterklaas Activiteiten

Sinterklaas Activiteiten

     06 - 53 818 747
     info@carpediemverhuur.nl

Voor Sinterklaas Activiteiten maakt u gebruik van de diensten van Carpe Diem Events & Verhuur. Maak kennis met ons aanbod en onze expertise. Bij ons kunt u terecht voor mooie en unieke Sinterklaas attributen. Wij kleden de zaal helemaal aan in een mooie en warme Sinterklaas ambiance. We kunnen gebruik maken van een heuse Sinterklaas woonkamer om de kinderen bij Sinterklaas te laten komen of voor een mooi foto moment.

Wij leveren complete pakketten en maatwerk!!! Bij ons kunt u bijna alles huren

Sinterklaas Woonkamer is te huur bij Carpe Diem Events & Verhuur uit Limburg.

Naast Sinterklaas Activiteiten en aankleding kunt u ook bij ons terecht voor sinterklaas spellen voor een heuse Pieten training, Sinterklaas met Pieten, Ballondecoratie, cup cakes in Sinterklaas thema, Schmink piet, Ballon piet en ga zo maar door. Wij leveren graag maatwerk en geven u onder het genot van een kop koffie of thee graag meer informatie over ons aanbod. Zo kunt u altijd een weloverwogen keuze maken.

Meer informatie en contact

Ons team staat voor u klaar en vertelt u meer over onze verhuur in Sinterklaas. U kunt contact met ons opnemen door te bellen met een van onze medewerkers via nummer 06 - 53 818 747. U kunt ook een e-mail sturen naar info@carpediemverhuur.nl.