Winterattracties Verhuur

Winterattracties Verhuur

Meer info of direct boeken?

     06 - 53 818 747
     info@carpediemverhuur.nl

Winterattracties Verhuur

Kunststof Schaatsbaan is te huur bij Carpe Diem Events & Verhuur uit Limburg. 

Winterevenement in Coronatijd

Een evenement in de winter betekent 'sfeer' en 'gezelligheid'. Precies waar we allemaal naar toe leven in deze tijd, welke toch vooral in het teken staat van het Coronavirus.

Onze schaatsbanen toveren iedere locatie om tot een sfeervol winters plaatje. Een dorpsplein, een schoolplein of de parkeerplaats van uw bedrijf.

Kinderen springen op het ijsbeer- of pinguinspringkussen of roetsjen op hun sleetje van de sleebaan. Een waaghals probeert de rodeo-eland te temmen en op de schaatsbaan is het gezellig druk. Ouders kijken toe onder het genot van een heerlijke glühwein of een kop warme erwtensoep. Op weg naar huis maken ze als gezin nog een foto in de reusachtige opblaasbare snowglobe en hebben zo een aandenken aan deze sfeervolle en gezellige avond of dag.

Coronagarantie

Het organiseren van een evenement is gezien de overheidsmaatregelen vanwege het Coronavirus erg spannend. Wij begrijpen dus ook goed dat u zich niet vast wilt leggen aan iets wat in een later stadium geen doorgang mag vinden. Toch dagen wij u uit juist wel een sfeervol evenement te organiseren! Mocht uw evenement door overheidsregelgeving vanwege het Covid-19 virus geen doorgang mogen vinden, dan mag u bij ons kosteloos annuleren.

De leukste winterattracties kunt u huren bij Carpe Diem Events & Verhuur. Vanuit Susteren bezorgen wij uw attractie op locatie in Limburg!

Na een zeer geslaagde zomer breekt nu een andere gezellige periode aan! Oktoberfeest, Pieten training, schaatsbaan... het kan ons niet gek genoeg. Daarom staan we ook dit jaar weer met plezier voor u paraat met ons complete winterattractie assortiment.

Mooie, veilige winterattracties huren bij Carpe Diem Events & Verhuur
Een evenement met een winters tintje wordt nog leuker wanneer u ervoor kiest winterattracties te huren bij Carpe Diem Events & Verhuur. Wij zijn uw erkende attractieverhuurder in de regio Limburg en hebben al 15 jaar ervaring met het verhuren van attracties. Zodoende kunnen we u een hoogwaardige kwaliteit en een gedegen service garanderen. De attracties die u bij ons kunt huren:

  Zien er prachtig en uitnodigend uit
  Verhuren wij tegen betaalbare prijzen
  Worden op locatie bezorgd en afgehaald
  Voldoen aan alle geldende veiligheidsnormen

Wij bieden u een breed aanbod aan attracties met een winters tintje, zoals:

  Een kunststof schaatsbaan;
  Een opblaasbare kerstboom of kerstman;
 Zweefmolen in het thema Frozen;
 Olaf schieten;
  Een gezellige skihut;
  Diverse sneeuwballenspellen;
  En nog veel meer!

Meer informatie en contact
Ons team staat voor u klaar en vertelt u meer over stormbanen verhuur in Limburg. U kunt contact met ons opnemen door te bellen met een van onze medewerkers via nummer 06 - 53 818 747. U kunt ook een e-mail sturen naar info@carpediemverhuur.nl.

social media
Like ons op Social media en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws of actie's
Facebook of  Instagram