Search
Close this search box.

Halloween

Hieronder een overzicht van alle categorieën binnen onze Halloween verhuur:

Griezelen tijdens Halloween met Carpe Diem!

Het leukste en engste feest van het jaar. Wij bij Carpe Diem Events & Verhuur hebben verschillende spellen en decoratie in ons assortiment. Ook bieden wij verschillende workshops aan in verschillende thema’s en hebben wij een winkel die u tijdens de openingstijden kunt bezoeken. zou u graag u winkel of horeca gelegenheid aangekleed willen hebben in een bepaald thema, neem contact met ons op via mail, wij zullen dan kijken wat wij kunnen doen voor u.

Carpe Diem Events & Verhuur heeft een breed assortiment met nieuwe spellen en decoraties. Wij helpen u graag het succesvol maken van uw eigen feest! Afhankelijk van uw wens zullen wij voorzien van de juiste attractie ook hebben wij veel ervaring met het opzetten en faciliteren van een compleet feest.

Een greep uit ons ruime assortiment :

Eén aanspreekpunt en maatwerk

Wij willen graag aan al uw wensen tegemoet komen en bieden u daarom service op maat. Vraag daarom altijd een vrijblijvende offerte aan via de mail en laat u verrassen door onze aantrekkelijke prijzen. Op deze manier weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Carpe Diem is het aanspreekpunt voor alles wat u nodig heeft om een fantastisch feest te kunnen geven. Wij werken nauw samen met andere bedrijven zodat wij voor u het enige aanspreekpunt zijn. Samen met andere partijen verzorgen wij bijvoorbeeld catering, een enorme partytent, biertafels, feestelijke verlichting of allerlei leuke oud Hollandse spellen. U vertelt ons uw wensen en wij zorgen ervoor. U hebt maar één aanspreekpunt. Dat scheelt een hoop werk en stress!

Meer informatie over Halloween

Ons team staat voor u klaar en vertelt u meer over Halloween en stormbanen verhuur in Limburg. U kunt contact met ons opnemen door te bellen met een van onze medewerkers via nummer 06 – 53 818 747. U kunt ook een e-mail sturen naar info@carpediemverhuur.nl.

 

Social media

Like ons op social media en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws of actie’s.

Zoeken

Op zoek naar een specifieke attractie? Maak dan gebruik van onderstaande zoekfunctie!

Uitgelicht

Zombie Bowlen is te huur bij Carpe Diem Events & Verhuur uit Limburg.
Halloween spel: Zombie bowlen