Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sinterklaas

Hieronder een overzicht van alle categorieën binnen onze Sinterklaas verhuur:

Sinterklaas en zijn Pieten
Zie de maan schijnt door de bomen...

Zodra de Sint met zijn Pieten Nederland betreden zijn de meeste kinderen (en stiekem ook de ouders) dol enthousiast!
Om dit feest nog leuker te maken hebben wij een zeer breed assortiment attracties en spellen ter beschikking. Hierdoor staan wij voor jong en oud, particulieren, verenigingen, gemeenten en bedrijven in de startblokken om iedereen een onvergetelijke Sinterklaas beleving te bieden.

Ons assortiment bestaat uit zowel losse / kleine spellen die per stuk of als set te huren zijn. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het samenstellen van op maat samengestelde zeskampen en Pieten Gym en andere complete invullingen.

Ons jaarlijkse succesnnummer is de Pieten Gym. Leuk voor verjaardag, gymles of sportmiddag voorzien van de allerleuktste Sint en Piet spellen.

Ontdek onze Sinterklaas spellen

Voor de verhuur van spellen in Limburg maakt u gebruik van de diensten van dé attractieleverancier Carpe Diem Events & Verhuur. Hieronder een greep uit ons assortiment:

Graag helpen wij met het samenstellen van uw feest! Neem tijdig contact met ons op voor beschikbaarheid en prijzen.

Meer informatie over Sinterklaas spellen

Ons team staat voor u klaar en vertelt u meer over de verhuur van spellen, attracties en decoraties in Limburg en omstreken. U kunt contact met ons opnemen door te bellen met een van onze medewerkers via nummer 06 – 53 818 747. U kunt ook een e-mail sturen naar info@carpediemverhuur.nl.

Social media

Like ons op social media en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws of actie’s.

Zoeken

Op zoek naar een specifieke attractie? Maak dan gebruik van onderstaande zoekfunctie!