Zoek
Sluit dit zoekvak.

Fun Food Winterattractie

Hieronder een overzicht van het “Fun Food Winterattractie” dat wij in onze verhuur aanbieden:

Fun Food voor winterattractie in Limburg en omstreken

Voor verhuur in Limburg komt u naar Carpe Diem Events & Verhuur. U kunt bij ons een keuze maken uit verschillende attracties voor een verrassend lage prijs. Bovendien zijn wij ook de betrouwbare organisator van diverse feesten en evenementen.

Service op maat

Al meer dan 15 jaar zijn wij hét adres voor verschillende attracties zoals luchtkussen verhuur in de omgeving Limburg. Ook oud Hollandse spelen, zwembad spelen, zeskamp spelen en springkussens kunt u bij ons huren. Al onze attracties worden regelmatig getest op veiligheid zodat u zeker weet dat u er op een verantwoorde wijze gebruik van kunt maken.

Eén aanspreekpunt

Carpe Diem is het aanspreekpunt voor alles wat u nodig heeft om een fantastisch feest te kunnen geven. Wij werken nauw samen met andere bedrijven zodat wij voor u het enige aanspreekpunt zijn. Samen met andere partijen verzorgen wij bijvoorbeeld catering, een enorme partytent, biertafels, feestelijke verlichting of allerlei leuke oud Hollandse spellen. U vertelt ons uw wensen en wij zorgen ervoor. U hebt maar één aanspreekpunt. Dat scheelt een hoop werk en stress!

Meer informatie over fun food voor winterattracties?

Neem voor meer informatie over fun food voor winterattracties in Limburg contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar info@carpediemverhuur.nl.  Wij nemen vervolgens contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereikbaar via nummer 06 – 53 818 747. Wij helpen u graag verder.

Social media

Like ons op social media en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws of actie’s.

Zoeken

Op zoek naar een specifieke attractie? Maak dan gebruik van onderstaande zoekfunctie!

Uitgelicht

Fun Food is te huur bij Carpe Diem Events & Verhuur uit Limburg.
Popcorn machine Small