Zoek
Sluit dit zoekvak.

Thema’s

Hieronder een overzicht van alle categorieën binnen onze thema verhuur:

Alles in huis voor een geslaagd feest!

Carpe Diem Events & Verhuur heeft een breed assortiment met nieuwe spellen en decoraties. Wij helpen u graag het succesvol maken van uw eigen feest! Afhankelijk van uw wens zullen wij voorzien van de juiste attractie ook hebben wij veel ervaring met het opzetten en faciliteren van een compleet feest.

Veiligheid en betaalbare prijzen: daar staan wij voor. Al meer dan 20 jaar zijn wij hét adres voor attracties huren. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende spellen voor jong en oud. U kunt bij ons ook attracties huren voor promotie doeleinden, decoratie en thema aankleding. Bovendien maken wij uw feesten en partijen graag helemaal compleet. Ook alles op het gebied van partybenodigdheden zoals catering regelt u via ons.

Meer dan alleen maar een attracties huren

Op het moment dat u kiest voor het huren van één van onze attracties, nemen wij graag alle mogelijkheden met u door. Indien gewenst kunnen wij de gekozen attractie bezorgen en later weer ophalen op locatie. Wij kunnen helpen met op en afbouw of dit zelfs helemaal voor u verzorgen. Uw wens voor het huren van een attractie staat bij ons voorop!

Meer informatie over onze thema verhuur

Ons team staat voor u klaar en vertelt u meer over thema verhuur in Limburg. U kunt contact met ons opnemen door te bellen met een van onze medewerkers via nummer 06 – 53 818 747. U kunt ook een e-mail sturen naar info@carpediemverhuur.nl.

Social media

Like ons op social media en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws of actie’s.

Zoeken

Op zoek naar een specifieke attractie? Maak dan gebruik van onderstaande zoekfunctie!