Thema’s

thema's 

 

Bent u op zoek naar een attractie, spel of concept voor uw (thema) feest? Bij ons bent u aan het juist adres. Wij bieden een breed assortiment spellen, attractie en decoratie binnen verschillende thema's. Denk hierbij aan halloween, oktoberfest, sinterklaas, winter, voetbal, etc.

Veiligheid en betaalbare prijzen: daar staan wij voor. Al meer dan 15 jaar zijn wij hét adres voor attracties huren. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende spellen voor jong en oud. U kunt bij ons ook attracties huren voor promotie doeleinden, decoratie en thema aankleding. Bovendien maken wij uw feesten en partijen graag helemaal compleet. Ook alles op het gebied van partybenodigdheden zoals catering regelt u via ons.

Meer dan alleen maar een attracties huren …
Op het moment dat u kiest voor het huren van één van onze attracties, nemen wij graag alle mogelijkheden met u door. Indien gewenst kunnen wij de gekozen attractie bezorgen en later weer ophalen op locatie. Wij kunnen helpen met op en afbouw of dit zelfs helemaal voor u verzorgen. Uw wens voor het huren van een attractie staat bij ons voorop!

Meer informatie en contact
U bent geïnteresseerd in het huren van één van onze thema attracties? Neem dan contact met ons op  via telefoonnummer 06 - 53 818 747 of stuur een e-mail naar info@carpediemverhuur.nl.

Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Like ons op Facebook voor de laatste nieuwtjes.