Search
Close this search box.

Links

Onze verhuur websites:

Partners:

Contact opnemen

Voor meer informatie over alle mogelijkheden op het gebied van attractie verhuur in Limburg of een offerte op maat neemt u contact op met Carpe Diem Events en Verhuur. U kunt bellen naar het telefoonnummer 06 – 53 818 747 of een e-mail sturen naar info@carpediemverhuur.nl. Wij zullen u vervolgens zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Zelf Afhalen

Dit is uiteraard de goedkoopste manier om één van onze attracties te huren. Afhalen van de attractie kan (indien mogelijk) de dag ervoor en retour brengen de dag erna. Wij geven u altijd uitleg omtrent het opzetten en afbreken van de gehuurde attractie. Zelf afhalen kan op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur en op zaterdag tussen 11:00 en 12:00 uur.

Bij ons kunt u tegenwoordig ook Pinnen.

Transport

Wij bezorgen de gehuurde attracties bij u en halen ze na afloop ook weer bij u op. U bouwt de attracties samen met ons op en af. Wij bezorgen tot aan de eerste trede, dit wil zeggen dat wij geen trappen of iets dergelijks doen.

De transportkosten zijn eenmalig € 25,00 opstapkosten plus € 0,60 per gereden km. Houdt u er rekening mee dat de afstand 4 keer wordt afgelegd: zowel bij het brengen als het halen rijden wij op en neer.

Social media

Like ons op social media en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws of actie’s.

Zoeken

Op zoek naar een specifieke attractie? Maak dan gebruik van onderstaande zoekfunctie!