Search
Close this search box.

PartyVerhuur

Hieronder een overzicht van hetgeen wij in de partyverhuur aanbieden:

PartyVerhuur in Limburg en omstreken

Carpe Diem Events & Verhuur is uw partner voor Party Verhuur uit Sittard, Limburg. Hier huurt u alle partybenodigdheden om van uw feest een grandioos succes te maken. Neem direct contact met ons op en vraag naar de verschillende mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Wij hebben samenwerkingsverbanden met een groot aantal leveranciers, waardoor wij uw evenement compleet van A tot Z kunnen verzorgen. Bij ons kunt u terecht voor bijna alles en heeft u dus maar 1 aanspreekpunt. Zo huurt u bij ons onder meer:

Voor iedere gelegenheid vindt u in ons grootschalige PartyVerhuur assortiment gegarandeerd de juiste partybenodigdheden. Uiteraard geven wij u met genoegen ook advies op maat. Dankzij onze rijke ervaring, weten wij altijd welke producten uit ons assortiment het meest geschikt zijn voor uw speciale gelegenheid. Voor iedere wens hebben wij te allen tijde de perfecte oplossing. Mede hierdoor zijn wij de ideale partner voor Party Verhuur Limburg.

Service op maat

Wij willen graag aan al uw wensen tegemoet komen en bieden u daarom service op maat. Vraag daarom altijd een vrijblijvende offerte aan via de mail en laat u verrassen door onze aantrekkelijke prijzen. Op deze manier weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Eén aanspreekpunt

Carpe Diem is het aanspreekpunt voor alles wat u nodig heeft om een fantastisch feest te kunnen geven. Wij werken nauw samen met andere bedrijven zodat wij voor u het enige aanspreekpunt zijn. Samen met andere partijen verzorgen wij bijvoorbeeld catering, een enorme partytent, biertafels, feestelijke verlichting of allerlei leuke oud Hollandse spellen. U vertelt ons uw wensen en wij zorgen ervoor. U hebt maar één aanspreekpunt. Dat scheelt een hoop werk en stress!

Meer informatie over partyverhuur?

Ons team staat voor u klaar en vertelt u meer over  partyverhuur in Limburg. U kunt contact met ons opnemen door te bellen met een van onze medewerkers via nummer 06 – 53 818 747. U kunt ook een e-mail sturen naar info@carpediemverhuur.nl.

Social media

Like ons op social media en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws of actie’s.

Zoeken

Op zoek naar een specifieke attractie? Maak dan gebruik van onderstaande zoekfunctie!

Uitgelicht

Pallet line ombouw is te huur bij Carpe Diem Events & Verhuur uit Sittard, Limburg.
Pallet line tap ombouw
Festivaltent is te huur bij Carpe Diem Events & Verhuur uit Sittard, Limburg.
Festivaltent