Party Verhuur Limburg

Carpe Diem Events & Verhuur is uw partner voor Party Verhuur Limburg. Hier huurt u alle partybenodigdheden om van uw feest een grandioos succes te maken. Neem direct contact met ons op en vraag naar de verschillende mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

 

Party verhuur limburg van Carpe Diem Events & verhuur

Partybenodigdheden
Carpe Diem Events & Verhuur is hét adres voor Party Verhuur Limburg. Wij hebben samenwerkingsverbanden met een groot aantal leveranciers, waardoor wij uw evenement compleet van A tot Z kunnen verzorgen. Bij ons kunt u terecht voor bijna alles en heeft u dus maar 1 aanspreekpunt. Zo huurt u bij ons onder meer:

  Catering
  Servies
  Glaswerk
  Meubilair
  Inrichting
  Tenten
  Geluid

Voor iedere gelegenheid vindt u in ons grootschalige Party Verhuur Limburg gegarandeerd de juiste partybenodigdheden. Uiteraard geven wij u met genoegen ook advies op maat. Dankzij onze rijke ervaring, weten wij altijd welke producten uit ons assortiment het meest geschikt zijn voor uw speciale gelegenheid. Voor iedere wens hebben wij te allen tijde de perfecte oplossing. Mede hierdoor zijn wij de ideale partner voor Party Verhuur Limburg.

Naast Party Verhuur doen wij ook Promotie attracties verhuren.

Denk hierbij aan de snowglobe die men als promotie item heel goed kan inzetten. 

 

Contact
Voor party Verhuur op maat, schakelt u in Limburg Carpe Diem Events & Verhuur in. Voor meer informatie over de mogelijkheden belt u naar 06 - 53 818 747 of u stuurt een e-mail naar info@carpediemverhuur.nl. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen.

Like ons op Facebook voor de laatste nieuwtjes

Party Verhuur Limburg meer info of direct boeken?

     06 - 53 818 747
     info@carpediemverhuur.nl
    Vul het formulier in