Nieuwe attracties

Hieronder een overzicht van alle nieuwe attracties die wij in de verhuur aanbieden:

Nieuwe attracties in de verhuur

Voor de verhuur van springkussens in Limburg en omstreken bent u bij Carpe Diem Events & Verhuur aan het juiste adres. Carpe Diem is specialist in het, tot in de puntjes verzorgen van communiefeesten en partijen. Of het nu gaat om een klein kussentje voor in de tuin of om een springkussen voor een groot evenement. Lekker springen! Dat slaat altijd aan bij kinderen. Als u verhuur van springkussens zoekt in Limburg, is Carpe Diem een goede keuze. Wij zijn gevestigd in Susteren.

Service op maat

Wij willen graag aan al uw wensen tegemoet komen en bieden u daarom service op maat. Vraag daarom altijd een vrijblijvende offerte aan via de mail en laat u verrassen door onze aantrekkelijke prijzen. Op deze manier weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Eén aanspreekpunt

Carpe Diem is het aanspreekpunt voor alles wat u nodig heeft om een fantastisch feest te kunnen geven. Wij werken nauw samen met andere bedrijven zodat wij voor u het enige aanspreekpunt zijn. Samen met andere partijen verzorgen wij bijvoorbeeld catering, een enorme partytent, biertafels, feestelijke verlichting of allerlei leuke oud Hollandse spellen. U vertelt ons uw wensen en wij zorgen ervoor. U hebt maar één aanspreekpunt. Dat scheelt een hoop werk en stress!

Meer informatie over nieuwe attracties?

Ons team staat voor u klaar en vertelt u meer over stormbanen verhuur in Limburg. U kunt contact met ons opnemen door te bellen met een van onze medewerkers via nummer 06 – 53 818 747. U kunt ook een e-mail sturen naar info@carpediemverhuur.nl.

Social media

Like ons op social media en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws of actie’s.

Zoeken

Op zoek naar een specifieke attractie? Maak dan gebruik van onderstaande zoekfunctie!

Uitgelicht

Attractie huren? Springkussen Multiplay Brandweer xl is te huur bij Carpe Diem Events & Verhuur uit Sittard, Limburg.
Springkussen Multiplay brandweer XL
Springkussen Safari Park Multiplay is te huur bij Carpe Diem Events & Verhuur uit Sittard, Limburg.
Springkussen Multiplay Het Safari Park