Nieuwe Attracties

Nieuwe Attracties

Nieuwe Attracties van Carpe Diem Events en Verhuur uit Limburg

Voor de verhuur van springkussens in Limburg en omstreken bent u bij Carpe Diem Events & Verhuur aan het juiste adres. Carpe Diem is specialist in het, tot in de puntjes verzorgen van communiefeesten en partijen. Of het nu gaat om een klein kussentje voor in de tuin of om een springkussen voor een groot evenement. Lekker springen! Dat slaat altijd aan bij kinderen. Als u verhuur van springkussens zoekt in Limburg, is Carpe Diem een goede keuze. Wij zijn gevestigd in Susteren.

Nieuwe Attracties
Kijk geregeld op deze pagina voor onze nieuwe Attracties. Wij zijn constant bezig met het uitbreiden van ons attractie aanbod.

Service op maat
Wij willen graag aan al uw wensen tegemoet komen en bieden u daarom service op maat. Vraag daarom altijd een vrijblijvende offerte aan via de mail en laat u verrassen door onze aantrekkelijke prijzen. Op deze manier weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Eén aanspreekpunt
Carpe Diem is het aanspreekpunt voor alles wat u nodig heeft om een fantastisch feest te kunnen geven. Wij werken nauw samen met andere bedrijven zodat wij voor u het enige aanspreekpunt zijn. Samen met andere partijen verzorgen wij bijvoorbeeld catering, een enorme partytent, biertafels, feestelijke verlichting of allerlei leuke oud Hollandse spellen. U vertelt ons uw wensen en wij zorgen ervoor. U hebt maar één aanspreekpunt. Dat scheelt een hoop werk en stress!

Meer informatie en contact
Ons team staat voor u klaar en vertelt u meer over stormbanen verhuur in Limburg. U kunt contact met ons opnemen door te bellen met een van onze medewerkers via nummer 06 - 53 818 747. U kunt ook een e-mail sturen naar info@carpediemverhuur.nl.

social media
Like ons op Social media en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws of actie's
Facebook of  Instagram