Nieuwe Attracties

Omschrijving

Voor de verhuur van springkussens in Limburg en omstreken bent u bij Carpe Diem Events & Verhuur aan het juiste adres. Carpe Diem is specialist in het, tot in de puntjes verzorgen van communiefeesten en partijen. Of het nu gaat om een klein kussentje voor in de tuin of om een springkussen voor een groot evenement. Lekker springen! Dat slaat altijd aan bij kinderen. Als u verhuur van springkussens zoekt in Limburg, is Carpe Diem een goede keuze. Wij zijn gevestigd in Susteren.

Nieuwe Attracties

Kijk geregeld op deze pagina voor onze nieuwe Attracties. Wij zijn constant bezig met het uitbreiden van ons attractie aanbod.

Attracties, huren, carpe diem verhuur, limburg, te huur, springkasteel, springkussen

Service op maat

Wij willen graag aan al uw wensen tegemoet komen en bieden u daarom service op maat. Vraag daarom altijd een vrijblijvende offerte aan via de mail en laat u verrassen door onze aantrekkelijke prijzen. Op deze manier weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Eén aanspreekpunt

Carpe Diem is het aanspreekpunt voor alles wat u nodig heeft om een fantastisch feest te kunnen geven. Wij werken nauw samen met andere bedrijven zodat wij voor u het enige aanspreekpunt zijn. Samen met andere partijen verzorgen wij bijvoorbeeld catering, een enorme partytent, biertafels, feestelijke verlichting of allerlei leuke oud Hollandse spellen. U vertelt ons uw wensen en wij zorgen ervoor. U hebt maar één aanspreekpunt. Dat scheelt een hoop werk en stress!

Contact

Als u meer wilt weten over de verhuur van springkussens in de regio Limburg of als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben, neemt u dan contact met ons op. U vindt onze gegevens onder het kopje 'contact'.

 

Komende weken zullen wij ons assortiment nog aanzienlijk uitbreiden met typische en vernieuwende winterattracties! Like ons op Facebook voor de laatste nieuwtjes.