Zoek
Sluit dit zoekvak.

Transport Regels

Zelf afhalen

Dit is uiteraard de goedkoopste manier om één van onze attracties te huren. Afhalen van de attractie kan (indien mogelijk) de dag ervoor en retour brengen de dag erna. Wij geven u altijd mondeling uitleg omtrent het opzetten en afbreken van de gehuurde attractie. Van de opblaasbare attracties krijgt u een gebruikershandleiding en op en afbouwinstructies mee. De attracties dienen bij het afhalen betaald te worden. Dit kan contant of via de pin.

Afhaaltijden bij zelf afhalen:

Ma t/m Vrij 09.00 – 12.00 u
Zaterdag 11.00 – 12.00 u
Zondag gesloten

De attracties kunt u afhalen in ons magazijn in Duitsland. Engelbertstrasse 27, 52538 Selfkant-Isenbruch. Dit is 500mtr. over de grens bij Nieuwstadt.

 

Transport

Wij bezorgen de gehuurde attracties bij u en halen ze na afloop ook weer bij u op. U zorgt voor 1 volwassen persoon assistentie bij het uit en inladen van de attracties. U zorgt voor een goede en veilige laadplaats voor ons. Wij bezorgen tot aan de deur, dit wil zeggen dat wij geen trappen, garages, deuren of iets dergelijks doen. Wij kunnen met ons transport tot bij de losplaats komen. Zware materialen worden gelost op pallets, wij lossen deze op de plek tot waar wij kunnen komen met onze palletwagen of steekwagen. Bij het retour halen van de materialen dienen deze weer schoon, droog en opgerold klaar te staan voor transport. Indien wij langer dan 30 minuten los/laadtijd nodig hebben als gevolg van het niet nakomen van de bovenstaande afspraak, dan berekenen wij deze extra tijd aan u door aan € 25,00 per uur per persoon.

De transportkosten zijn eenmalig € 25,00 opstapkosten plus € 0,70 per gereden km.

Houdt u er rekening mee dat de afstand 4 keer wordt afgelegd: zowel bij het brengen als het halen rijden wij op en neer.

Op en afbouw

  1. Wij kunnen de attracties samen met u op en afbouwen. Als u als klant met 1 persoon per attractie meehelpt dan rekenen wij hier € 20,00 per rol voor ( bijv: stormbaan 17 mtr. bestaat uit 2 ollen). Dat wil zeggen, als u 3 attracties huurt wij ook verwachten dat er 3 personen hulp aanwezig zijn. Als we tijdens de op en afbouw merken dat u als klant zich niet aan deze afspraken houdt rekenen wij hier € 25,00 per eenheid extra voor.
  2. Wij kunnen de attracties ook zonder u hulp voor u op- en afbouwen. Dan rekenen wij hier € 45,00 per eenheid voor.

           Een eenheid is: een los springkussen. Als een attractie uit 3 delen bestaat rekenen wij dus 3 x € 45,00 hiervoor.

Voorwaarden

Carpe Diem Verhuur is dé aanbieder van attracties en springkussens in Limburg. Voor het huren van attracties, of winterattracties bent u daarom bij ons aan het juiste adres. Veiligheid en betaalbare prijzen: daar staan wij voor. Bekijk voor meer informatie onze gebruikershandleiding en algemene voorwaarden.

Meer informatie en contact

Ons team staat voor u klaar en vertelt u meer over stormbanen verhuur in Limburg. U kunt contact met ons opnemen door te bellen met een van onze medewerkers via nummer 06 – 53 818 747. U kunt ook een e-mail sturen naar info@carpediemverhuur.nl.

Social media

Like ons op social media en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws of actie’s.

Zoeken

Op zoek naar een specifieke attractie? Maak dan gebruik van onderstaande zoekfunctie!