Frisdranken

Hieronder een overzicht van alle frisdranken die wij aanbieden:

Frisdranken in Limburg en omstreken

Voor de koop van frisdranken in Limburg en omstreken bent u bij Carpe Diem Events & Verhuur aan het juiste adres. Al meer dan 20 jaar zijn wij hét adres voor attracties en party huren. Carpe Diem is specialist in het, tot in de puntjes verzorgen van communiefeesten en partijen.

Service op maat en één aanspreekpunt

Wij willen graag aan al uw wensen tegemoet komen en bieden u daarom service op maat. Vraag daarom altijd een vrijblijvende offerte aan via de mail en laat u verrassen door onze aantrekkelijke prijzen. Op deze manier weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Carpe Diem is het aanspreekpunt voor alles wat u nodig heeft om een fantastisch feest te kunnen geven. Wij werken nauw samen met andere bedrijven zodat wij voor u het enige aanspreekpunt zijn. Samen met andere partijen verzorgen wij bijvoorbeeld catering, een enorme partytent, biertafels, feestelijke verlichting of allerlei leuke oud Hollandse spellen. U vertelt ons uw wensen en wij zorgen ervoor. U hebt maar één aanspreekpunt. Dat scheelt een hoop werk en stress!

Meer informatie over frisdranken

Ons team staat voor u klaar en vertelt u meer over de aanschaf van frisdranken en/of de stormbanen verhuur in Limburg. U kunt contact met ons opnemen door te bellen met een van onze medewerkers via nummer 06 – 53 818 747. U kunt ook een e-mail sturen naar info@carpediemverhuur.nl.