Pieten sjoelen

Pieten Sjoelen

Pieten Sjoelen is te huur bij Carpe Diem Events & Verhuur uit Limburg.

Pieten Sjoelen is te huur bij Carpe Diem Events & Verhuur uit Limburg.

Pieten Sjoelen is te huur bij Carpe Diem Events & Verhuur uit Limburg.

Productinformatie “Pieten sjoelen”

Omschrijving
Pieten Sjoelen is een echt Sinterklaas spel waarbij je zoveel mogelijk punten moet score door de pepernoten in de huisjes te sjoelen.
(pepernoten niet meegeleverd)

Prijs
€ 17,50 (excl. BTW) per dag.

Technische gegevens
Gewicht : 10 a 15 kilo
Stroomvoorziening : Geen
Transport : Kan in de auto worden vervoerd

Voorwaarden
Carpe Diem Verhuur is dé aanbieder van attracties en springkussens in Limburg. Voor het huren van attracties, of winterattracties bent u daarom bij ons aan het juiste adres. Veiligheid en betaalbare prijzen: daar staan wij voor. Bekijk voor meer informatie onze gebruikershandleiding en algemene voorwaarden.

Zelf afhalen
Dit is uiteraard de goedkoopste manier om één van onze attracties te huren. Afhalen van de attractie kan (indien mogelijk) de dag ervoor en retour brengen de dag erna. Wij geven u altijd uitleg omtrent het opzetten en afbreken van de gehuurde attractie.

afhaaltijden afhalen:
Ma t/m Vrij 09.00 – 12.00 u
Zaterdag 11.00 – 12.00 u
Zondag gesloten

Toch moet men altijd eerst telefonisch of per mail een afspraak maken over hoe laat men de spullen wil ophalen. Wij zijn niet altijd aanwezig en het zou vervelend zijn als u voor een gesloten deur staat.

Transport
Wij bezorgen de gehuurde attracties bij u en halen ze na afloop ook weer bij u op. U bouwt de attracties samen met ons op en af. Wij bezorgen tot aan de eerste trede, dit wil zeggen dat wij geen trappen of iets dergelijks doen.

De transportkosten zijn eenmalig € 35,00 opstapkosten plus € 0,50 per gereden km.

Houdt u er rekening mee dat de afstand 4 keer wordt afgelegd: zowel bij het brengen als het halen rijden wij op en neer.

Op en afbouw
Wij kunnen de attracties ook zonder u hulp voor u op- en afbouwen. Als u als klant meehelpt vragen wij hier geen extra kosten voor, als u als klant niet in de gelegenheid bent om mee te helpen dan zijn wij genoodzaakt om dit in rekening te brengen.