Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jungle Spellen

Hieronder een overzicht van alle Jungle Spellen die wij in de verhuur aanbieden:

Jungle Spellen huren Limburg

Voor Jungle Spellen maakt u gebruik van de diensten van Carpe Diem Events & Verhuur. Maak kennis met ons aanbod en onze expertise. Bij ons kunt u terecht voor mooie en unieke spellen. Voor thema feestjes in het thema Jungle kunnen wij breed uitpakken.

Eén aanspreekpunt

Carpe Diem is het aanspreekpunt voor alles wat u nodig heeft om een fantastisch feest te kunnen geven. Wij werken nauw samen met andere bedrijven zodat wij voor u het enige aanspreekpunt zijn. Samen met andere partijen verzorgen wij bijvoorbeeld catering, een enorme partytent, biertafels, feestelijke verlichting of allerlei leuke oud Hollandse spellen. U vertelt ons uw wensen en wij zorgen ervoor. U hebt maar één aanspreekpunt. Dat scheelt een hoop werk en stress!

Wij leveren complete pakketten en maatwerk!!! Bij ons kunt u bijna alles huren

Zoekt u iets wat wij hier niet tussen hebben staan? Neem dan contact met ons op, wij kijken altijd wat we voor u kunnen betekenen.

Meer informatie over jungle spellen

Ons team staat voor u klaar en vertelt u meer over de verhuur van attracties en spellen. U kunt contact met ons opnemen door te bellen met een van onze medewerkers via nummer 06 – 53 818 747. U kunt ook een e-mail sturen naar info@carpediemverhuur.nl.

Social media

Like ons op social media en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws of actie’s.

Zoeken

Op zoek naar een specifieke attractie? Maak dan gebruik van onderstaande zoekfunctie!

Uitgelicht

Stormbaan Jungle Track is te huur bij Carpe Diem Events & Verhuur uit Sittard Limburg.
Jungle Track