Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sinterklaas Decoratie

Hieronder een overzicht van alle Sinterklaas decoratie die wij in de verhuur aanbieden:

Sinterklaas decoratie verhuur Limburg

Voor Sint en Piet decoraties maakt u gebruik van de diensten van Carpe Diem Events & Verhuur. Maak kennis met ons aanbod en onze expertise. Bij ons kunt u terecht voor mooie en unieke sinterklaas decoratie. Wij kleden de zaal helemaal aan in een mooie en warme Sinterklaas ambiance. We kunnen gebruik maken van een heuse Sinterklaas woonkamer om de kinderen bij Sinterklaas te laten komen of voor een mooi foto moment.

Eén aanspreekpunt en maatwerk

Wij leveren complete pakketten en maatwerk!!! Bij ons kunt u bijna alles huren.

Naast decoratie en aankleding kunt u ook bij ons terecht voor sinterklaas spellen voor een heuse Pieten training, Sinterklaas met Pieten, Ballondecoratie, cup cakes in Sinterklaas thema, Schmink piet, Ballon piet en ga zo maar door. Wij leveren graag maatwerk en geven u onder het genot van een kop koffie of thee graag meer informatie over ons aanbod. Zo kunt u altijd een weloverwogen keuze maken.

Meer informatie over decoratie en aankleding

Ons team staat voor u klaar en vertelt u meer over onze verhuur van decoraties. U kunt contact met ons opnemen door te bellen met een van onze medewerkers via nummer 06 – 53 818 747. U kunt ook een e-mail sturen naar info@carpediemverhuur.nl.

Social media

Like ons op social media en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws of actie’s.

Zoeken

Op zoek naar een specifieke attractie? Maak dan gebruik van onderstaande zoekfunctie!