Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hieronder een overzicht van een aantal Kunst Kerstbomen die wij verhuren:

Een kunst kerstboom huren doet u snel en eenvoudig bij Carpe Diem Events & Verhuur

Wij verhuren kunst kerstbomen voor de hele kerstperiode vanaf ten vroegste midden november tot eind januari. U betaalt één prijs voor de hele periode.

Tevens verhuren wij ook kerstbomen voor evenementen zoals: kerstborrels, nieuwjaarsborrels, Aprés Ski feesten en winterevenementen.

U kunt onze kunst kerstbomen huren met of zonder verlichting en/of ballen, net wat U zelf wilt en voor welke gelegenheid U de boom wilt inzetten.

 

Hoe gaan wij te werk:

U kiest een maat en kleur van de kerstboomballen. Wij komen de kerstboom plaatsen en bij u op locatie versieren, achteraf komen wij alles weer netjes ophalen. Bij verhuur voor de hele kerstperiode betaald u één vaste prijs excl. de transportkosten.

 

Service op maat

Een evenement met een winters tintje wordt nog leuker met de winter decoraties  en winterattracties van Carpe Diem Events & Verhuur, de toonaangevende attractieverhuurder in de redio Limburg.  Wij leveren onze winter decoraties en attracties door heel Nederland, Belgie en Duitsland. Wij werken samen met andere bedrijven zodat wij voor u het enige aanspreekpunt zijn. Samen met andere partijen verzorgen wij bijvoorbeeld kersthuisjes voor kerstmarkten, schaatsbanen, catering en tenten. U vertelt ons uw wensen en wij zorgen ervoor. U heeft maar één aanspreekpunt. Dat scheelt een hoop werk en stress! 

 

Meer informatie over een Kunst Kerstboom huren?

Ons team staat voor u klaar en vertelt u meer over de verhuur van onze kerstbomen. U kunt contact met ons opnemen door te bellen met een van onze medewerkers via nummer 06 – 53 818 747. U kunt ook een e-mail sturen naar info@carpediemverhuur.nl.

 

social media

Like ons op Social media en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws of acties Facebook of  Instagram

 

[siteorigin_widget class=”WP_Nav_Menu_Widget”]

Kunst kerstboom 2.30mtr. te huur bij Carpe Diem Events & Verhuur