Search
Close this search box.

Winterhuisjes

Hieronder een overzicht van alle winterhuisjes die wij in de verhuur aanbieden:

Winterhuisjes in Limburg en omstreken

De leukste winterhuisjes, kerstattracties en winterdecoraties voor uw feest of evenement vindt u bij Carpe Diem Events & Verhuur. Wij bezorgen uw attractie aan huis in heel Nederland, België en Duitsland! Met mooie kerstattracties en winter decoratie wordt uw evenement nog leuker en gezelliger.

Service op maat

Een evenement met een winters tintje wordt nog leuker met de kerstattracties en winter decoraties van Carpe Diem Events & Verhuur, de toonaangevende attractieverhuurder in de regio Limburg. Al 15 jaar hebben wij ervaring met het verhuren van een breed scala aan attracties, zodat we een hoogwaardige kwaliteit en een uitstekende service kunnen garanderen.

Eén aanspreekpunt

Carpe Diem is het aanspreekpunt voor alles wat u nodig heeft om een fantastisch feest te kunnen geven. Wij werken nauw samen met andere bedrijven zodat wij voor u het enige aanspreekpunt zijn. Samen met andere partijen verzorgen wij bijvoorbeeld catering, een enorme partytent, biertafels, feestelijke verlichting of allerlei leuke oud Hollandse spellen. U vertelt ons uw wensen en wij zorgen ervoor. U hebt maar één aanspreekpunt. Dat scheelt een hoop werk en stress!

Meer informatie over winterhuisjes?

Ons team staat voor u klaar en vertelt u meer over de verhuur van winterhuisjes in Limburg. U kunt contact met ons opnemen door te bellen met een van onze medewerkers via nummer 06 – 53 818 747. U kunt ook een e-mail sturen naar info@carpediemverhuur.nl.

Social media

Like ons op social media en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws of actie’s.

Zoeken

Op zoek naar een specifieke attractie? Maak dan gebruik van onderstaande zoekfunctie!

Uitgelicht

Decoratie Wand Stube is te huur bij Carpe Diem Events & Verhuur uit Limburg.
Aprés Ski Kraam