Attractie verhuur

Attractie Verhuur

Voor de meest uitgebreide aanbod attractie verhuur Limburg gaat u natuurlijk naar Carpe Diem Events & Verhuur. Bij ons bent u verzekerd van een zeer geslaagde dag vol plezier. Op het gebied van attractie verhuur in Limburg kunt u bij ons kiezen uit een breed assortiment attracties voor jong en oud :

  Springkussens
  Stormbanen
  Zeskampen
  Voetbal spelen
  Kermis
  Oud Hollandse Spelen
  Spellen
 Fun Food
 Eye Catchers

attractie verhuur Limburg, Rodelbaan, limburg, attractie huren, carpe diem
Rodelbaan

Mogelijkheden
Naast attractie verhuur in de omgeving van Limburg kunt u Carpe Diem Evens & Verhuur voor nog veel meer inschakelen. Onze mogelijkheden voor evenementen in de omgeving van Heerlen, Sittard, Geleen, Maastricht, Roermond of Weert zijn eindeloos. U kunt bijvoorbeeld een compleet draaiboek door ons in elkaar laten zetten om uw hele familie een dag lang feestelijk te vermaken. Ook voor catering en partytenten in de regio Limburg bent u bij Carpe Diem Events & Verhuur aan het juiste adres.

U kunt de attracties bij ons zelf komen ophalen maar uiteraard bestaan er ook mogelijkheden qua bezorging en attractie opbouw. Dit stemmen wij graag samen met u af en laten u graag profiteren van onze kennis en ervaring. Klant is immers koning.

Contact opnemen
Voor meer informatie over alle mogelijkheden op het gebied van attractie verhuur in Limburg of een offerte op maat neemt u contact op met Carpe Diem Events en Verhuur. U kunt bellen met het telefoonnummer 06 - 53 818 747 of een e-mail sturen naar info@carpediemverhuur.nl. Wij zullen u vervolgens zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Like ons op Facebook voor de laatste nieuwtjes.