Search
Close this search box.

Winterattracties

Hieronder een overzicht van alle winterattracties die wij in de verhuur aanbieden:

Winterattracties in Limburg en omstreken

De leukste winterattractie in Limburg bestelt u bij Carpe Diem Events & Verhuur. Laat u verrassen door ons aanbod met de leukste attracties voor jong en oud. Al onze attracties zijn bijzonder veilig en betaalbaar zodat u er zorgeloos van kunt genieten. Bovendien zijn wij ook het vertrouwde adres voor al uw partybenodigdheden. Hiermee maken wij uw party of evenement helemaal af.

Service op maat

Wij hebben de leukste winterattracties die u kunt plaatsen in huis. Wat dacht u van  Kerstsokken vangen, een zweefmolen een kunststof schaatsbaan, een opblaasbare Kerstboom van 8 mtr. hoog, een skihutje, een kersttent of sneeuwballen gooien? Het kan bij ons allemaal. Onder het genot van een kop koffie of thee vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van attractie verhuur. Zo kunt u altijd een weloverwogen keuze maken.

Eén aanspreekpunt

Carpe Diem is het aanspreekpunt voor alles wat u nodig heeft om een fantastisch feest te kunnen geven. Wij werken nauw samen met andere bedrijven zodat wij voor u het enige aanspreekpunt zijn. Samen met andere partijen verzorgen wij bijvoorbeeld catering, een enorme partytent, biertafels, feestelijke verlichting of allerlei leuke oud Hollandse spellen. U vertelt ons uw wensen en wij zorgen ervoor. U hebt maar één aanspreekpunt. Dat scheelt een hoop werk en stress!

Meer informatie over winterattracties?

Neemt u voor meer informatie over onze winterattracties gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar info@carpediemverhuur.nl. Deze beantwoorden wij zo spoedig mogelijk. Wij staan u ook graag telefonisch te woord via nummer 06 – 53 818 747.

Social media

Like ons op social media en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws of actie’s.

Zoeken

Op zoek naar een specifieke attractie? Maak dan gebruik van onderstaande zoekfunctie!

Uitgelicht

Snow Globe is te huur bij Carpe Diem Events & Verhuur uit Limburg.
Snowglobe
Winter Sleebaan is te huur bij Carpe Diem Events & Verhuur uit Limburg.
Winter Sleebaan