Parasols en Tenten

Parasols en Tenten

Meer info of direct boeken

     06 - 53 818 747

     info@carpediemverhuur.nl

Parasols en Tenten

Voor de verhuur van Parasols en Tenten in Limburg en omstreken bent u bij Carpe Diem Events & Verhuur aan het juiste adres.  Al meer dan 20 jaar zijn wij hét adres voor attracties huren. Carpe Diem is specialist in het, tot in de puntjes verzorgen van communiefeesten en partijen.

Service op maat

Wij willen graag aan al uw wensen tegemoet komen en bieden u daarom service op maat. Vraag daarom altijd een vrijblijvende offerte aan via de mail en laat u verrassen door onze aantrekkelijke prijzen. Op deze manier weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Eén aanspreekpunt

Carpe Diem is het aanspreekpunt voor alles wat u nodig heeft om een fantastisch feest te kunnen geven. Wij werken nauw samen met andere bedrijven zodat wij voor u het enige aanspreekpunt zijn. Samen met andere partijen verzorgen wij bijvoorbeeld catering, een enorme partytent, biertafels, feestelijke verlichting of allerlei leuke oud Hollandse spellen. U vertelt ons uw wensen en wij zorgen ervoor. U hebt maar één aanspreekpunt. Dat scheelt een hoop werk en stress!

Meer informatie en contact

Ons team staat voor u klaar en vertelt u meer over stormbanen verhuur in Limburg. U kunt contact met ons opnemen door te bellen met een van onze medewerkers via nummer 06 - 53 818 747. U kunt ook een e-mail sturen naar info@carpediemverhuur.nl.

social media

Like ons op Social media en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws of acties
Facebook of  Instagram