Algemene Gebruikershandleiding

Algemene Gebruikershandleiding

Algemene Gebruikershandleiding
Gebruik

Het luchtkussen is geschikt voor het doel waarvoor het ontworpen is. Het dient dus niet voor andere doeleinden te worden gebruikt.

  • Er mag niet op de randen van het kussen geklommen of gehangen worden
  • Bij bergen is het niet de bedoeling dat er 10 kinderen ofzo bovenop aan het spelen zijn. Dit kan zeer gevaarlijk zijn, de berg kan omkiepen, er kan iemand afvallen etc.
  • Men mag niet met schoenen op het kussen
  • Niet met etenswaren, drinken, confetti, spuitslingers of spuitbussen op het kussen
  • Laat nooit teveel kinderen op het kussen (dit i.v.m. met ongelukken)
  • Houdt ten allen tijde toezicht op het kussen
  • Bij onweer en harde wind dient u het kussen leeg te laten (ook als het verankerd is, het kan namelijk de lucht in vliegen)
  • Als u het kussen niet op dezelfde dag retour hoeft te brengen dient u het kussen s’avonds leeg te laten en op te vouwen. U dient het kussen 1 x dubbel te vouwen en af te dekken met een zeil. Laat het kussen s’nachts nooit open en bloot plat op de grond liggen. Als er dan regen op valt loopt het kussen helemaal vol met water. Doet u dit wel dan zullen wij u € 50,00 schoonmaakkosten in rekening brengen.

 

Schade

Wij streven erna alle materialen te controleren en te poetsen voordat deze verhuurd worden.
Ook bij terugkomst zullen wij erop toezien dat de materialen schoon, niet beschadigd of onnodig heel erg nat retour komen.
Toch kunnen wij ondanks deze controles niet altijd voorkomen dat er tijdens de huurperiode een defect optreedt.
Indien dit toch voorvalt, dient u zo snel mogelijk telefonisch contact met ons opnemen, zodat wij voor een oplossing kunnen zorgen.
Bij het niet melden van een defect tijdens de huurperiode, heeft u geen recht op een eventuele reductie van het huurbedrag en gaan wij ervanuit dat het defect bij jullie is ontstaan.

Meer informatie en contact
Ons team staat voor u klaar en vertelt u meer over stormbanen verhuur in Limburg. U kunt contact met ons opnemen door te bellen met een van onze medewerkers via nummer 06 - 53 818 747. U kunt ook een e-mail sturen naar info@carpediemverhuur.nl.

Social Media
Like ons op Social media en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws of actie's
Facebook of  Instagram