Zoek
Sluit dit zoekvak.

Spellen verhuur

U wilt spellen huren op locatie bij u thuis of op een feest in de regio Limburg? Hieronder een overzicht van alle spellen die wij in de verhuur aanbieden:

Spellen huren op locatie of voor thuis in regio Limburg

Voor de verhuur van spellen in Limburg en omstreken bent u bij Carpe Diem Events & Verhuur aan het juiste adres. Al meer dan 20 jaar zijn wij hét adres voor de verhuur van spellen. Van het huren van spellen voor thuis tot de verhuur van spellen op locatie. Ook een groot evenement behoort tot de mogelijkheden. Carpe Diem is namelijk specialist in het (tot in de puntjes) verzorgen van communiefeesten en partijen. Kortom: bij Carpe Diem Events & Spellenverhuur is veel mogelijk

Service op maat

Wij willen graag aan al uw wensen tegemoet komen en bieden u daarom service op maat. Vraag daarom altijd een vrijblijvende offerte aan via de mail en laat u verrassen door onze aantrekkelijke prijzen. Op deze manier weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Eén aanspreekpunt

Carpe Diem is het aanspreekpunt voor alles wat u nodig heeft om een fantastisch feest te kunnen geven. Wij werken nauw samen met andere bedrijven zodat wij voor u het enige aanspreekpunt zijn. Samen met andere partijen verzorgen wij bijvoorbeeld catering, een enorme partytent, biertafels, feestelijke verlichting of allerlei leuke oud Hollandse spellen. U vertelt ons uw wensen en wij zorgen ervoor. U hebt maar één aanspreekpunt. Dat scheelt een hoop werk en stress!

Meer informatie over spellenverhuur?

Ons team staat voor u klaar en vertelt u meer over de spellenverhuur in Limburg. U kunt contact met ons opnemen door te bellen met één van onze medewerkers via nummer 06 – 53 818 747. U kunt ook een e-mail sturen naar info@carpediemverhuur.nl.

 

Meer info of direct boeken?

Social media

Like ons op social media en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws of actie’s.

Zoeken

Op zoek naar een specifieke attractie? Maak dan gebruik van onderstaande zoekfunctie!

Uitgelicht

Mega Twister is te huur bij Carpe Diem Events & Verhuur uit Sittard, Limburg.
Mega Twister
Vakschieten is te huur bij Carpe Diem Events & Verhuur uit Sittard, Limburg.
Vakschieten