Prijzen

Prijzen en Voorwaarden

Hieronder kunt u onze prijslijst in PDF formaat downloaden.

   prijslijst voor de Attractieverhuur
   prijslijst voor de Partybenodigdheden

 

Zelf afhalen

Dit is uiteraard de goedkoopste manier om één van onze attracties te huren. Afhalen van de attractie kan (indien mogelijk) de dag ervoor en retour brengen de dag erna. Wij geven u altijd uitleg omtrent het opzetten en afbreken van de gehuurde attractie.

afhaaltijden afhalen:

Ma t/m Vrij 09.00 – 12.00 u
Zaterdag 11.00 – 12.00 u
Zondag gesloten

Toch moet men altijd eerst telefonisch of per mail een afspraak maken over hoe laat men de spullen wil ophalen. Wij zijn niet altijd aanwezig en het zou vervelend zijn als u voor een gesloten deur staat.

Transport

Wij bezorgen de gehuurde attracties bij u en halen ze na afloop ook weer bij u op. U bouwt de attracties samen met ons op en af. Wij bezorgen tot aan de eerste trede, dit wil zeggen dat wij geen trappen of iets dergelijks doen.

De transportkosten zijn eenmalig € 35,00 opstapkosten plus € 0,50 per gereden km. Houdt u er rekening mee dat de afstand 4 keer wordt afgelegd: zowel bij het brengen als het halen rijden wij op en neer.

Op en afbouw
Wij kunnen de attracties ook zonder u hulp voor u op- en afbouwen. Als u als klant meehelpt vragen wij hier geen extra kosten voor, als u als klant niet in de gelegenheid bent om mee te helpen dan zijn wij genoodzaakt om dit in rekening te brengen.

Vragen of een vrijblijvende offerte?

     06 - 53 818 747
     info@carpediemverhuur.nl
    Vul het formulier in

Prijzen, prijslijst, transport, carpe diem, verhuur, attracties, spelverhuur, springkussen