Quarantaine Aanbieding

Quarantaine Aanbieding bij Carpe Diem Events & VerhuurHelaas zitten we allemaal in een erg vervelende periode. Ook wij hebben onze maatregelen getroffen en volgen de richtlijnen van het RIVM volledig. Desondanks willen wij toch iets doen om het voor de kinderen de komende weken iets aangenamer te maken. Niet naar school, sportverenigingen gesloten, niet naar de attractieparken, etc. maakt het voor de kinderen er niet leuker op. Gedurende de gehele periode dat de Corona maatregelen van kracht zijn(nu t/m 31 mei) bieden wij deze Quarantaine Aanbieding aan: “ons” gehele assortiment aan tegen 50% korting. Daarnaast bezorgen wij gratis in een straal van 10KM vanaf ons afhaaladres. Wij hopen hiermee een alternatief te kunnen bieden. Uiteraard is het niet de bedoeling dat u spellen of kussens huurt om het met of voor grote groepen gezellig te maken. Echter wellicht wel leuk om de kinderen thuis iets afwisselendst te bieden gedurende komende weken. Wij bezorgen dan op vrijdag en halen het op maandag weer op voor de 50% korting van de dagprijs. Willen jullie huren van maandag t/m vrijdag gaat dat voor 1 x de dagprijs. Gratis bezorgen is vanaf een minimale bestelling vanaf € 35,00. U kunt ook nog steeds afhalen bij ons, dan kunt u als klant in de auto blijven zitten en doen wij de spellen voor u inladen, net als een drive in. Vanaf 1 Juni geldt een korting van 25% en wordt er bij transport geen opstapkosten van € 25,00 berekend, wel de KM prijs van €0,60. Vanaf 1 juli is waarschijnlijk alles weer normaal.

 

Wij hadden net een mooie reeks Jungle Spellen klaar, voordat Corona kwam. Toch leuk voor de kids om thuis te kunnen spelen.

   

Daarnaast zijn wij nog steeds aan het denken over andere Quarantaine Aanbiedingen in deze sombere periode. Houdt onze site in de gaten voor nieuwe acties.

Social Media

Like ons op Social media en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws of actie’s
Facebook of  Instagram

Archieven
Categorieën
Zoeken

Social media

Like ons op social media en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws of actie’s.