Een nieuw Schmink Seizoen is aangebroken

Een nieuw Schmink Seizoen is aangebroken

Een nieuw Schmink Seizoen is aangebroken bij Carpe Diem Festum in LimburgEen nieuw Schmink Seizoen is aangebroken bij Carpe Diem Festum in LimburgEen nieuw Schmink Seizoen is aangebroken bij Carpe Diem Festum in LimburgEen nieuw Schmink Seizoen is aangebroken bij Carpe Diem Festum in Limburg

Een nieuw Schmink Seizoen is aangebroken

Trots

Vol trots gaan we ons 3e Schmink Seizoen in. Dit jaar nog verliefder op schminken dan vorig jaar en met nog meer aanbod in onze workshops. Onze ervaring groeit en voor de eerste keer bieden we zelfs een dag cursus aan, in samenwerken met de geliefde Wanda Kleur Rijk.
Waarbij een standaard workshop 2.5 a 3 uur duurt is een dag cursus van 10:00 tot 16:00 en leer je meer dan in een workshop over schmink.

Dag cursus

In de ochtend behandelen we de productkennis, beschaduw en belichtingstechnieken. Vervolgens zal de docent een demonstratie doen waarin alle behandelde technieken worden verwerkt. Na de lunch gaan de cursisten vervolgens onder begeleiding van de docent zelf aan de slag, we werken 1 ontwerp volledig uit in 90 minuten. In de middag werken we op elkaar, zit u model voor een andere cursist dan kunt uiteraard veel leren door goed te kijken hoe andere cursisten aan het werk zijn. wil je meer weten over onze dag cursussen bezoek dan Schmink Cursus Halloween Griezels Maken of Schmink Cursus Basis Schminken voor informatie.

Workshops

Ook hebben we dit jaar weer verschillende Workshops Schminken in de aanbieden. We beginnen met het Halloween thema, zo hebben we verschillende workshops wonden maken en als u er meer zou willen leren maken kunt er meer reserveren en voordeel krijgen. Ook hebben we andere workshops in het thema Halloween. In onze agenda vind u een actueel overzicht van alle workshops die we aanbieden.
Maar nu vinden we het zo leuk dat we zelfs na Halloween door gaan met workshops. In onze agenda vind u een actueel overzicht van de workshops en cursussen die we tot nu toe hebben, in de toekomst zullen er meer volgen en voor we het weten is het alleen weer de tijd van carnaval. Kortom hebben wij van Carpe Diem Festum er weer zin in en hopen jullie te zien bij een van onze workshops of cursussen.

social media

Like ons op Social Media en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws of acties
Facebook of  Instagram en twitter

Met vriendelijke groet

Team Carpe Diem Events en Verhuur & Carpe Diem Festum