Schiettent

Schiettent

Schiettent, Schiet tent, carpe diem verhuur, huren, kermis, oktoberfeest, spellen, western spellen

 Pijpjes , Schiettent , carpe diem , verhuur , limburg , kermis

Productinformatie “Schiettent”

Omschrijving Schiettent

Deze schiettent is een leuke attractie voor tijdens een western thema of oktoberfeest thema. Met western decoratie en 2 buksen incl. 500 kogels, 50 pijpjes.

Kinderen alleen onder begeleiding.

Prijs

€ 135,- (excl. BTW) per dag.

500 extra kogels € 10,00

50 extra pijpjes € 15,00

Borg € 50,00 voor de geweren

Bij alle verhuurmaterialen geldt voor de 2e huur dag 50% korting.
Prijzen zijn exclusief transport.

Technische gegevens
Afmeting (lxb) : 4 x 2 meter
Transport : U heeft zeker een bus zonder dubbele cabine of een dubbelasser nodig.

Voorwaarden
Carpe Diem Verhuur is dé aanbieder van attracties en springkussens in Limburg. Voor het huren van attracties, of winterattracties bent u daarom bij ons aan het juiste adres. Veiligheid en betaalbare prijzen: daar staan wij voor. Bekijk voor meer informatie onze gebruikershandleiding en algemene voorwaarden.

Zelf afhalen
Dit is uiteraard de goedkoopste manier om één van onze attracties te huren. Afhalen van de attractie kan (indien mogelijk) de dag ervoor en retour brengen de dag erna. Wij geven u altijd uitleg omtrent het opzetten en afbreken van de gehuurde attractie.

afhaaltijden afhalen:

Ma t/m Vrij 09.00 – 12.00 u
Zaterdag 11.00 – 12.00 u
Zondag gesloten

Toch moet men altijd eerst telefonisch of per mail een afspraak maken over hoe laat men de spullen wil ophalen. Wij zijn niet altijd aanwezig en het zou vervelend zijn als u voor een gesloten deur staat.

Transport
Wij bezorgen de gehuurde attracties bij u en halen ze na afloop ook weer bij u op. U bouwt de attracties samen met ons op en af. Wij bezorgen tot aan de eerste trede, dit wil zeggen dat wij geen trappen of iets dergelijks doen.

De transportkosten zijn eenmalig € 35,00 opstapkosten plus € 0,50 per gereden km.

Houdt u er rekening mee dat de afstand 4 keer wordt afgelegd: zowel bij het brengen als het halen rijden wij op en neer.

Op en afbouw
Wij kunnen de attracties ook zonder u hulp voor u op- en afbouwen. Als u als klant meehelpt vragen wij hier geen extra kosten voor, als u als klant niet in de gelegenheid bent om mee te helpen dan zijn wij genoodzaakt om dit in rekening te brengen.

Schiettent eenvoudig direct boeken?

     06 - 53 818 747
     info@carpediemverhuur.nl
    Vul het formulier in