Reactie op RTL nieuws bericht: Explosieve toename van ongelukken met springkussens

Reactie op RTL nieuws bericht  van Cindy Alberts, Carpe Diem Events & Verhuur

Veiligheid staat bij Carpe Diem voorop!

Wij nemen veel extra maatregelen om de gevaren die kunnen ontstaan te minimaliseren.
Denk aan:

 • Al onze attracties zijn gecertificeerd en voldoen aan alle veiligheidseisen;
 • Wij houden lijsten bij waarin precies staat wat de staat van het kussen/de attractie is en welke reparaties er evt. moeten gebeuren en of deze daarmee wel of niet inzetbaar is;
 • Verder krijgt elke klant grote haringen mee om het opblaasbare spel vast te leggen;
 • Elke klant krijgt een handleiding mee waarin niet alleen staat hoe het kussen gebruikt dient te worden, maar ook de mogelijke risico’s staan hierin beschreven die kunnen ontstaan bij verkeerd gebruik en hoe de klant dient om te gaan met de attractie bij bepaalde weersomstandigheden.

Cindy vertelt: ”Wij proberen al onze klanten goed in te lichten. Het komt zelfs voor dat we attracties niet verhuren op bepaalde evenementen omdat er anders te veel gevaren ontstaan.

Maar wat we vaak zien is dat de huurder het soms onderschat. Denk aan een zeskamp spel dat verkeerd gebruikt wordt, zoals bijvoorbeeld de tobbedansbaan. Deze is gemaakt om max. 2 personen in een tobbe de baan af te laten glijden en het is dus niet de bedoeling dat er 15 kleine kinderen boven op de berg gaan staan of om er een leuke groepsfoto op te maken.

Verder geven wij het advies om begeleiding te regelen voor een attractie. Evenals het dringende verzoek elk opblaasbaar item vast te leggen of soms zelfs buiten gebruik te stellen vanaf windkracht 5. Want zelfs met haringen kan een kussen de lucht in vliegen, inclusief blower en personen. Het is dus ook een gezamenlijke verantwoordelijkheid.

Ik als verhuurder moet zorgen dat het materiaal in orde is en dat ik mijn klanten voldoende voorlichting geef. De huurder zal op locatie de nodige maatregelen moeten treffen, daar waar wij natuurlijk ruim advies in geven. “

Attractieverhuurbedrijf Carpe Diem Events & Verhuur

Een nieuw Schmink Seizoen is aangebroken

Een nieuw Schmink Seizoen is aangebroken

Een nieuw Schmink Seizoen is aangebroken bij Carpe Diem Festum in LimburgEen nieuw Schmink Seizoen is aangebroken bij Carpe Diem Festum in LimburgEen nieuw Schmink Seizoen is aangebroken bij Carpe Diem Festum in LimburgEen nieuw Schmink Seizoen is aangebroken bij Carpe Diem Festum in Limburg

Een nieuw Schmink Seizoen is aangebroken

Trots

Vol trots gaan we ons 3e Schmink Seizoen in. Dit jaar nog verliefder op schminken dan vorig jaar en met nog meer aanbod in onze workshops. Onze ervaring groeit en voor de eerste keer bieden we zelfs een dag cursus aan, in samenwerken met de geliefde Wanda Kleur Rijk.
Waarbij een standaard workshop 2.5 a 3 uur duurt is een dag cursus van 10:00 tot 16:00 en leer je meer dan in een workshop over schmink.

Dag cursus

In de ochtend behandelen we de productkennis, beschaduw en belichtingstechnieken. Vervolgens zal de docent een demonstratie doen waarin alle behandelde technieken worden verwerkt. Na de lunch gaan de cursisten vervolgens onder begeleiding van de docent zelf aan de slag, we werken 1 ontwerp volledig uit in 90 minuten. In de middag werken we op elkaar, zit u model voor een andere cursist dan kunt uiteraard veel leren door goed te kijken hoe andere cursisten aan het werk zijn. wil je meer weten over onze dag cursussen bezoek dan Schmink Cursus Halloween Griezels Maken of Schmink Cursus Basis Schminken voor informatie.

Workshops

Ook hebben we dit jaar weer verschillende Workshops Schminken in de aanbieden. We beginnen met het Halloween thema, zo hebben we verschillende workshops wonden maken en als u er meer zou willen leren maken kunt er meer reserveren en voordeel krijgen. Ook hebben we andere workshops in het thema Halloween. In onze agenda vind u een actueel overzicht van alle workshops die we aanbieden.
Maar nu vinden we het zo leuk dat we zelfs na Halloween door gaan met workshops. In onze agenda vind u een actueel overzicht van de workshops en cursussen die we tot nu toe hebben, in de toekomst zullen er meer volgen en voor we het weten is het alleen weer de tijd van carnaval. Kortom hebben wij van Carpe Diem Festum er weer zin in en hopen jullie te zien bij een van onze workshops of cursussen.

social media

Like ons op Social Media en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws of acties
Facebook of  Instagram en twitter

Met vriendelijke groet

Team Carpe Diem Events en Verhuur & Carpe Diem Festum

T Vastelaovendheukske word Carpe Diem Festum

T Vastelaovendheukske word Carpe Diem Festum

T Vastelaovendheukske word Carpe Diem Festum! Onderdeel van Carpe Diem Events & Verhuur

Nieuwe naam en nieuwe locatie 2018!

Vanaf dit seizoen gaan we verder als “Carpe Diem Festum” en laten we de naam ‘T Vastelaovendsheukske achter ons.

De reden van onze naamsverandering heeft enerzijds te maken met het feit dat 'T Vastelaovendsheukske een volwaardige activiteit is van Carpe Diem Events & Verhuur. Vanuit hier wordt onder andere onze pop up store carnaval georganiseerd.

Daarnaast is het assortiment en het aanbod workshops niet alleen gericht op carnaval maar zijn wij u ook graag van dienst met andere thema feesten zoals bijvoorbeeld Halloween.

*** Locatie pop up store 2017/2018! ***

Helaas hebben we geen pand in het vertrouwde Susteren kunnen vinden. Echter zijn we trots u te kunnen vertellen dat wij dit seizoen op 6 januari onze deuren openen in Geleen op de markt 125 tegenover het gemeentehuis.

Tot snel!

Workshops Schminken

Workshops Halloween zijn te reserveren bij Carpe Diem Events & Verhuur

Begin 2017 zijn wij van Carpe Diem Events & Verhuur begonnen aan het avontuur van onze carnavals winkel in Susteren,
't Vastelaovends Heukske.
In dit avontuur hebben wij onze liefde voor schminken gevonden en dat hebben we gedeeld met onze klanten door Workshop schminken aan te bieden. Hierin zagen wij dat onze liefde gedeeld werd door vele andere.

Nu vinden wij dit toch zo leuk dat wij graag voor de liefhebbers van Halloween de Workshops Halloween schminken en grimeren willen aanbieden. Denk hierbij aan de volgende thema's: Dia de los muertos, Evil versus happy, Griezel grimeren, Wonden maken en Zombie.

De workshops worden gegeven door een professionele Schminkster die op een leuke maar duidelijke manier alle technieken en handelingen uitlegt aan de cursisten, onder genot van een drankje en koekje begint de workshop en na 2,5 uur heeft uur meerdere technieken geleerd om op de juiste manier schmink toe te passen.

Vind u schminken leuk of ben u altijd al benieuwd geweest naar technieken van schminken neem dan een kijken op onze site en het aanbod van de workshops. Op onze facebook pagina's van Carpe Diem Verhuur en 't Vastelaovends Heukske zijn ook alle workshops te vinden en andere nieuwtjes en aanbiedingen.

meer informatie of direct contact kunt u ons bereiken op onderstaande.

06 - 53 818 747
info@carpediemverhuur.nl

Met vriendelijke groet

Het team van Carpe Diem Event & Verhuur

Carpe Diem Verhuur bereid zich weer voor op Halloween

Carpe Diem Verhuur bereid zich weer voor op Halloween Carpe Diem Verhuur bereid zich weer voor op Halloween Carpe Diem Verhuur bereid zich weer voor op Halloween Carpe Diem Verhuur bereid zich weer voor op Halloween Carpe Diem Verhuur bereid zich weer voor op Halloween

Griezelen met Carpe Diem Events & Verhuur

31 oktober is het weer zover, Halloween het griezel feest wat vanuit Amerika is over gewaaid. Wij bij Carpe Diem Event & Verhuur zijn weer volop bezig om ons voor te bereiden op het beroemde Halloween feest. Zo zijn we bezig om alle decoratie en spellen voor Halloween van zolder te halen en op te frissen voor Halloween zodat alles klaar is voor onze klanten. Bent u nu benieuwd wat wij allemaal hebben neem dan een kijkje bij ons aanbod in Halloween Spellen of voor Halloween Decoratie op onze website.

Of u nu iets zoek voor op school, horeca of privé wij hebben een heel uitgebreid assortiment, of het gaat op een activiteiten middag of een compleet aangekleed feest wij van Carpe Diem Events en Verhuur doen ons uiterste best om u Halloween zo onvergetelijke mogelijk te maken.

Carpe Diem Verhuur bereid zich weer voor op Halloween                  Carpe Diem Verhuur bereid zich weer voor op Halloween

Met trots willen wij jullie ook bekent maken met ons klein Halloween Winkeltje. hier kunt u voor kleine Decoratie en schmink terecht, heeft u een Halloween feest en u zoekt nog iets voor u bij u outfit kom gerust een kijk je nemen in ons winkeltje op de

Engelbertstrasse 27
52538 Selfkant-Isenbruch
Duitsland ( 500 m recht over de grens bij Nieuwstad)

wij zijn geopend op de volgende tijden:

Ma t/m Vrij 09.00 – 12.00 u
Zaterdag 11.00 – 12.00 u
Zondag gesloten

Bent u nieuwsgierig en wilt u eens komen kijken kan dat op de bovenstaande adres en openingstijden.

Voor direct contact kunt ons op de volgende manieren bereiken.

06 - 53 818 747
info@carpediemverhuur.nl

Met Vriendelijke Groet,

Het team van Carpe Diem Event & Verhuur

 

Carnavalswinkel in Susteren ‘T Vastelaovendsheukske!

banner-website

Nog een dikke maand en dan is weer zover….carnaval. Op de 11e van de 11e gaat in heel Limburg carnaval oftewel ‘Vastelaovend’ weer van start. Voor veel Limburgers het leukste feest van het jaar. Grote getale genieten van feest en muziek uitgedost in de gekste en mooiste pakjes. Clowns, piraten, boeven, spoken, zombies, superhelden en wat te denken van eigen creaties! Een prachtig Limburgs feest voor jong en oud.

Carnavalswinkel in Susteren ‘T Vastelaovendsheukske
Dit jaar zal Carpe Diem Events & Verhuur voor het eerst de deuren openen van de carnavalswinkel in Susteren genaamd: ‘T Vastelaovendheukske’. Al jarenlang is ‘T Vastelaovendsheukske een begrip in Susteren en omstreken. Gedurende een aantal maanden per jaar, voorafgaand aan carnaval, opent de winkel haar deuren. ‘T Vastelaovendsheukske voert een breed en vooral betaalbaar assortiment aan kostuums, schmink, decoratie en accessoires.

De carnavalswinkel in Susteren werd afgelopen jaren succesvol gerund door WP Verhuur. Na onze overname van WP Verhuur dit jaar nemen wij het stokje over en gaan we ons uiterste best doen u te voorzien van al uw wensen die nodig zijn voor een perfect carnavalsfeest.

Onze Locatie dit jaar!
Marktstraat 14 B, Susteren
Deze winkel zal openen op 2 januari 2017

Openingstijden*:
Maandag gesloten
Dinsdag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur
Zondag gesloten
*Wijzigingen onder voorbehoud

Alles in huis voor een geslaagd carnavals feest!

Wij kunnen u voorzien van grote getale carnavalspakken.
Wij voeren een gevarieerd, betaalbaar en uit voorraad leverbaar assortiment kleding en accessoires voor jong en oud.
Naast kleding beschikken wij ook over schmink, muziek en kindervermaak. Tevens voeren wij een ruim assortiment aan carnavals decoratie. Hangt het niet in de winkel vraag het dan aan een van de verkopers of mail naar info@carpediemverhuur.nl en we zullen bekijken wat de beschikbare opties zijn. Ondanks dat de winkel in Susteren nog niet open is kunt u vanaf heden al bestellingen plaatsen. Denk dan aan kleding of accessoires voor mannen, vrouwen, kinderen, stelletjes, groepen en verenigingen.

Houdt onze Facebook pagina in gaten voor het laatste nieuws!

Met vriendelijke groet,

Cindy Alberts

T. 06 – 53 818 747,
E. info@carpediemverhuur.nl

Facebook pagina

JAWOHL! Oktoberfest komt er aan!

Oktoberfest bij Carpe Diem Events & Verhuur uit Limburg

Oktoberfest: Het grootste bierfeest van de wereld is inmiddels een begrip in binnen en buitenland. Ruim 5 miljoen bezoekers vieren dit feest. Het begint traditioneel om 12.00 uur op de eerste zaterdag na 15 september en eindigt normaal gesproken op de eerste zondag van oktober. Zodoende duurt het Oktoberfest 16 tot 18 dagen.

Het feest bestaat uit een kermis en grote tenten. Dit zijn kolossale en mooi aangeklede tenten. Om de tent heen bevindt zich een zogenaamde Biergarten (“biertuin”). Traditiegetrouw wordt het bier alleen geserveerd in een zogenaamde Maß; een bierglas met een inhoud van een liter. Artiesten maken het feest compleet!!

Uw eigen Oktoberfest pakket!
Voor ieder Oktoberfest (groot of klein) hebben wij een breed en passend aanbod in huis. U kunt bij ons terecht voor een kleine attractie tot en met de tent inclusief totale inrichting en aankleding! Zo maakt u uw eigen themafeest compleet. Mogelijke attracties zijn:

 • Rodeostier
 • Koemelken
 • Boomstam zagen
 • Kop van Jut
 • Bierpul schuiven

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Cindy Alberts via T. 06 – 53 818 747.

Griezelen met Carpe Diem

Griezelen met Carpe Diem…

Griezelen met Carpe Diem Events & Verhuur

Het engste feest van het jaar staat voor deur. Heksen, zombies en spoken zorgen voor een groot griezel festijn met Halloween. De populariteit van Halloween stijgt met jaren. Steeds meer scholen, verenigen en instanties organiseren Halloween activiteiten. Denk hierbij aan Halloween wandeltochten of thema feesten boordevol spellen, opdrachten en schrik effecten. Ook zien we steeds meer versierde woningen en winkelpanden. Halloween is niet meer weg te denken.

Alles in huis voor een geslaagd Halloween feest!

Carpe Diem Events & Verhuur heeft een breed assortiment met nieuwe Halloween spellen en Halloween decoraties. Wij helpen u graag bij griezelen met Carpe Diem! Afhankelijk van uw wens zullen wij voorzien van de juiste Halloween attractie, ook hebben wij veel ervaring met het opzetten en faciliteren van een compleet Halloween feest.

Een greep uit ons assortiment :

 • Doodshoofd schuiven
 • Spooky slot
 • Heksen ring werpen
 • Zombie Bowlen
 • Spooktunnel

Voor meer informatie omtrent griezelen met Carpe Diem, kunt u contact opnemen met Cindy Alberts via T. 06 – 53 818 747.

 

Carpe Diem Events & Verhuur op overname pad!

Na een jarenlange intensieve samenwerking neemt Carpe Diem Events & Verhuur alle activiteiten van WP Verhuur en ‘T Vastelaovendsheukse over.

Foto

Overname
Goed nieuws betreffende attractie verhuur, party & events en carnaval in Limburg en omstreken. Carpe Diem Verhuur neem met directe ingang alle activiteiten van WP Verhuur en het ‘T Vastelaovendsheukse over. Carpe Diem Events & Verhuur heeft zich de afgelopen 18 jaar ontwikkeld tot een gerenommeerde aanbieder van attracties en party verhuur. Dankzij deze overnames heeft Carpe Diem Events & Verhuur een totaalpakket in eigen huis t.a.v. attractie verhuur, party en events. Klanten zullen hier direct het voordeel van hebben. Meer expertise in huis en het grootste aanbod van in Limburg!

WP Verhuur
WP Verhuur is met name gericht op de organisatie van een sfeervol feest of bedrijfsevent. WP Verhuur verzorgt de complete inrichting van een feest op locatie. Naast een representatief verhuurassortiment van feestbenodigdheden zoals meubilair, glaswerk, servies, tapinstallaties, partytenten, muziekinstallaties maar ook de leukste attracties en spellen biedt men ook de mogelijkheid de drankjes en catering tot in de puntjes te verzorgen. WP Verhuur zorgt voor tijdige levering en de opbouw en afbraak van alle spullen. Per ommegaande wordt dit in zijn geheel overgenomen door Carpe Diem Events & Verhuur.

‘T Vastelaovendsheukse
Al jarenlang is ‘T Vastelaovendsheukse een begrip in Susteren en omstreken. Gedurende een aantal maanden per jaar, voorafgaand aan carnaval, opent ‘T Vastelaovendsheukse haar deuren. ‘T Vastelaovendsheukse voert een breed en vooral betaalbaar assortiment aan costuums, schmink, decoratie en accessoires. Ook al deze activiteiten worden per direct overgenomen door Carpe Diem Events & Verhuur.

“Wij zijn erg verheugd en trots op de overnames. Een mijlpaal in het bestaan van onze organisatie. De laatste tijd maken wij een enorme ontwikkeling door. Onze klanten zullen hier alleen maar van profiteren. Ons assortiment is nog completer en wij zijn nu ook steeds beter instaat een op maat gemaakt totaalpakket aan te bieden voor zowel particulieren als bedrijven.

De komende weken zullen we de overnames steeds meer vormgeven. Dit doen we met veel plezier en enthousiasme. Aldus Cindy Alberts eigenaar en oprichter Carpe Diem Events & Verhuur.”

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Cindy Alberts via T. 06 – 53 818 747.

Facebook pagina ‘T Vastelaovendsheukse

Facebook pagina WP Verhuur