Zomervakantie aanbieding

midweek huren 2 dagen betalen

Huur bijvoorbeeld een springkussen van maandag t/m vrijdag voor de prijs van 2 dag!!!

Voorwaarden van deze aanbieding:

Deze aanbieding geldt voor ons gehele assortiment!
Deze aanbieding geldt voor alle Opblaasbare attracties.

Social Media

Like ons op Social media en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws of actie’s
Facebook of  Instagram

Herfstvakantie aanbieding

Leuke Herfstvakantie aanbieding voor bijvoorbeeld BSO`s:

Herfstvakantie aanbieding te huur bij Carpe Diem Events & Verhuur

Huur bijvoorbeeld een springkussen van maandag t/m vrijdag voor de prijs van 1 dag!!! (mits deze binnen staat)

Voorwaarden van deze aanbieding:
Deze aanbieding geldt voor ons gehele assortiment!
Deze aanbieding geldt voor alle Opblaasbare attracties mits ze binnen staan.

Social Media
Like ons op Social media en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws of actie’s
Facebook of  Instagram

Quarantaine Aanbieding

Helaas zitten we allemaal in een erg vervelende periode. Ook wij hebben onze maatregelen getroffen en volgen de richtlijnen van het RIVM volledig. Desondanks willen wij toch iets doen om het voor de kinderen de komende weken iets aangenamer te maken. Niet naar school, sportverenigingen gesloten, niet naar de attractieparken, etc. maakt het voor de kinderen er niet leuker op. Gedurende de gehele periode dat de Corona maatregelen van kracht zijn(nu t/m 31 mei) bieden wij deze Quarantaine Aanbieding aan: “ons” gehele assortiment aan tegen 50% korting. Daarnaast bezorgen wij gratis in een straal van 10KM vanaf ons afhaaladres. Wij hopen hiermee een alternatief te kunnen bieden. Uiteraard is het niet de bedoeling dat u spellen of kussens huurt om het met of voor grote groepen gezellig te maken. Echter wellicht wel leuk om de kinderen thuis iets afwisselendst te bieden gedurende komende weken. Wij bezorgen dan op vrijdag en halen het op maandag weer op voor de 50% korting van de dagprijs. Willen jullie huren van maandag t/m vrijdag gaat dat voor 1 x de dagprijs. Gratis bezorgen is vanaf een minimale bestelling vanaf € 35,00. U kunt ook nog steeds afhalen bij ons, dan kunt u als klant in de auto blijven zitten en doen wij de spellen voor u inladen, net als een drive in. Vanaf 1 Juni geldt een korting van 25% en wordt er bij transport geen opstapkosten van € 25,00 berekend, wel de KM prijs van €0,60. Vanaf 1 juli is waarschijnlijk alles weer normaal.

Quarantaine Aanbieding bij Carpe Diem Events & Verhuur

Wij hadden net een mooie reeks Jungle Spellen klaar, voordat Corona kwam. Toch leuk voor de kids om thuis te kunnen spelen.

   

Daarnaast zijn wij nog steeds aan het denken over andere Quarantaine Aanbiedingen in deze sombere periode. Houdt onze site in de gaten voor nieuwe acties.

Social Media
Like ons op Social media en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws of actie’s
Facebook of  Instagram

Het Springkussen Festival komt weer terug!!!!

Carpe Diem Events & Verhuur organiseert in samenwerking met Sportcentrum Laco Geleen dit jaar van 22 t/m 31 december 2019, m.u.v. eerste kerstdag, het grootste springkussen festival van Limburg!

Ticketprijzen:                              1 dag        2 dagen       3 dagen

Kinderen t/m 3 jaar:                        € 4,00     € 6,50            € 9,00

Kinderen 4 t/m 16 jaar:                  € 7,00      € 12,50          € 16,50

Ouders en begeleiders ouder dan 16 Jaar en kinderen tot 1 jaar hebben gratis toegang.

Groepen vanaf 10 betalende kinderen: € 6,00 per kind per dag

Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa.

Locatie is Sportcentrum Laco Geleen.

Kummenaedestraat 45, 6165 BT Geleen

 

Kinderen onder de 12 jaar mogen niet alleen na binnen komen. Ouders blijven zelf verantwoordelijk voor hun kinderen.

Carnavalswinkel Susteren 2020!

Carnavalswinkel Susteren Carpe Diem Festum

***Nieuwe locatie carnavalswinkel Susteren 2020!***

Carpe Diem Festum zal komend jaar te vinden zijn in jawel; SUSTEREN en wel naast de Primera.

Adres is: Wigibaldplein te Susteren.

Vanuit hier wordt onder andere onze pop up store carnaval georganiseerd en hier vinden ook de schminkworkshops plaats.

Daarnaast is het schmink assortiment en het aanbod workshops dit jaar uitgebreid. Vanaf dit jaar organiseren wij niet alleen maar een basis schmink workshop maar ook Glamour schmink workshop en een heuse Schmink Jam.

Naast de verschillende schmink workshops organiseren we vanaf nu ook FOAM Workshops om leuke en originele pruiken en hoeden te maken.

Openingstijden van de Carnavalswinkel Susteren worden:

woensdag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur.

Op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur

Tot snel!

Workshops worden dit jaar weer gegeven door:

Contact                                                                                                                

Het grootste Springkussenfestival van Limburg!

Carpe Diem Events & Verhuur organiseert in samenwerking met Sportcentrum Laco Geleen dit jaar van 23 t/m 31 december, m.u.v. eerste kerstdag, het grootste springkussenfestival van Limburg!

Ticketprijzen: 1 dag 2 dagen 3 dagenSpringkussen Festival in Laco Geleen door Carpe Diem Events & Verhuur

Kinderen t/m 3 jaar: € 4,00 € 6,50 € 9,00

Kinderen 4 t/m 16 jaar: € 7,00 € 12,50 € 16,50

Ouders en begeleiders ouder dan 16 Jaar en kinderen tot 1 jaar hebben gratis toegang.

Groepen vanaf 10 betalende kinderen: € 6,00 per kind per dag

Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa.

Locatie is Sportcentrum Laco Geleen.

Kummenaedestraat 45, 6165 BT Geleen

Kinderen onder de 12 jaar mogen niet alleen na binnen komen. Ouders blijven zelf verantwoordelijk voor hun kinderen.

Reactie op RTL nieuws bericht: Explosieve toename van ongelukken met springkussens

Reactie op RTL nieuws bericht  van Cindy Alberts, Carpe Diem Events & Verhuur

Veiligheid staat bij Carpe Diem voorop!

Wij nemen veel extra maatregelen om de gevaren die kunnen ontstaan te minimaliseren.
Denk aan:

  • Al onze attracties zijn gecertificeerd en voldoen aan alle veiligheidseisen;
  • Wij houden lijsten bij waarin precies staat wat de staat van het kussen/de attractie is en welke reparaties er evt. moeten gebeuren en of deze daarmee wel of niet inzetbaar is;
  • Verder krijgt elke klant grote haringen mee om het opblaasbare spel vast te leggen;
  • Elke klant krijgt een handleiding mee waarin niet alleen staat hoe het kussen gebruikt dient te worden, maar ook de mogelijke risico’s staan hierin beschreven die kunnen ontstaan bij verkeerd gebruik en hoe de klant dient om te gaan met de attractie bij bepaalde weersomstandigheden.

Cindy vertelt: ”Wij proberen al onze klanten goed in te lichten. Het komt zelfs voor dat we attracties niet verhuren op bepaalde evenementen omdat er anders te veel gevaren ontstaan.

Maar wat we vaak zien is dat de huurder het soms onderschat. Denk aan een zeskamp spel dat verkeerd gebruikt wordt, zoals bijvoorbeeld de tobbedansbaan. Deze is gemaakt om max. 2 personen in een tobbe de baan af te laten glijden en het is dus niet de bedoeling dat er 15 kleine kinderen boven op de berg gaan staan of om er een leuke groepsfoto op te maken.

Verder geven wij het advies om begeleiding te regelen voor een attractie. Evenals het dringende verzoek elk opblaasbaar item vast te leggen of soms zelfs buiten gebruik te stellen vanaf windkracht 5. Want zelfs met haringen kan een kussen de lucht in vliegen, inclusief blower en personen. Het is dus ook een gezamenlijke verantwoordelijkheid.

Ik als verhuurder moet zorgen dat het materiaal in orde is en dat ik mijn klanten voldoende voorlichting geef. De huurder zal op locatie de nodige maatregelen moeten treffen, daar waar wij natuurlijk ruim advies in geven. “

Attractieverhuurbedrijf Carpe Diem Events & Verhuur

Een nieuw Schmink Seizoen is aangebroken

Een nieuw Schmink Seizoen is aangebroken

Een nieuw Schmink Seizoen is aangebroken bij Carpe Diem Festum in LimburgEen nieuw Schmink Seizoen is aangebroken bij Carpe Diem Festum in LimburgEen nieuw Schmink Seizoen is aangebroken bij Carpe Diem Festum in LimburgEen nieuw Schmink Seizoen is aangebroken bij Carpe Diem Festum in Limburg

Een nieuw Schmink Seizoen is aangebroken

Trots

Vol trots gaan we ons 3e Schmink Seizoen in. Dit jaar nog verliefder op schminken dan vorig jaar en met nog meer aanbod in onze workshops. Onze ervaring groeit en voor de eerste keer bieden we zelfs een dag cursus aan, in samenwerken met de geliefde Wanda Kleur Rijk.
Waarbij een standaard workshop 2.5 a 3 uur duurt is een dag cursus van 10:00 tot 16:00 en leer je meer dan in een workshop over schmink.

Dag cursus

In de ochtend behandelen we de productkennis, beschaduw en belichtingstechnieken. Vervolgens zal de docent een demonstratie doen waarin alle behandelde technieken worden verwerkt. Na de lunch gaan de cursisten vervolgens onder begeleiding van de docent zelf aan de slag, we werken 1 ontwerp volledig uit in 90 minuten. In de middag werken we op elkaar, zit u model voor een andere cursist dan kunt uiteraard veel leren door goed te kijken hoe andere cursisten aan het werk zijn. wil je meer weten over onze dag cursussen bezoek dan Schmink Cursus Halloween Griezels Maken of Schmink Cursus Basis Schminken voor informatie.

Workshops

Ook hebben we dit jaar weer verschillende Workshops Schminken in de aanbieden. We beginnen met het Halloween thema, zo hebben we verschillende workshops wonden maken en als u er meer zou willen leren maken kunt er meer reserveren en voordeel krijgen. Ook hebben we andere workshops in het thema Halloween. In onze agenda vind u een actueel overzicht van alle workshops die we aanbieden.
Maar nu vinden we het zo leuk dat we zelfs na Halloween door gaan met workshops. In onze agenda vind u een actueel overzicht van de workshops en cursussen die we tot nu toe hebben, in de toekomst zullen er meer volgen en voor we het weten is het alleen weer de tijd van carnaval. Kortom hebben wij van Carpe Diem Festum er weer zin in en hopen jullie te zien bij een van onze workshops of cursussen.

social media

Like ons op Social Media en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws of acties
Facebook of  Instagram en twitter

Met vriendelijke groet

Team Carpe Diem Events en Verhuur & Carpe Diem Festum

T Vastelaovendheukske word Carpe Diem Festum

T Vastelaovendheukske word Carpe Diem Festum

T Vastelaovendheukske word Carpe Diem Festum! Onderdeel van Carpe Diem Events & Verhuur

Nieuwe naam en nieuwe locatie 2018!

Vanaf dit seizoen gaan we verder als “Carpe Diem Festum” en laten we de naam ‘T Vastelaovendsheukske achter ons.

De reden van onze naamsverandering heeft enerzijds te maken met het feit dat 'T Vastelaovendsheukske een volwaardige activiteit is van Carpe Diem Events & Verhuur. Vanuit hier wordt onder andere onze pop up store carnaval georganiseerd.

Daarnaast is het assortiment en het aanbod workshops niet alleen gericht op carnaval maar zijn wij u ook graag van dienst met andere thema feesten zoals bijvoorbeeld Halloween.

*** Locatie pop up store 2017/2018! ***

Helaas hebben we geen pand in het vertrouwde Susteren kunnen vinden. Echter zijn we trots u te kunnen vertellen dat wij dit seizoen op 6 januari onze deuren openen in Geleen op de markt 125 tegenover het gemeentehuis.

Tot snel!

Workshops Schminken

Workshops Halloween zijn te reserveren bij Carpe Diem Events & Verhuur

Begin 2017 zijn wij van Carpe Diem Events & Verhuur begonnen aan het avontuur van onze carnavals winkel in Susteren,
't Vastelaovends Heukske.
In dit avontuur hebben wij onze liefde voor schminken gevonden en dat hebben we gedeeld met onze klanten door Workshop schminken aan te bieden. Hierin zagen wij dat onze liefde gedeeld werd door vele andere.

Nu vinden wij dit toch zo leuk dat wij graag voor de liefhebbers van Halloween de Workshops Halloween schminken en grimeren willen aanbieden. Denk hierbij aan de volgende thema's: Dia de los muertos, Evil versus happy, Griezel grimeren, Wonden maken en Zombie.

De workshops worden gegeven door een professionele Schminkster die op een leuke maar duidelijke manier alle technieken en handelingen uitlegt aan de cursisten, onder genot van een drankje en koekje begint de workshop en na 2,5 uur heeft uur meerdere technieken geleerd om op de juiste manier schmink toe te passen.

Vind u schminken leuk of ben u altijd al benieuwd geweest naar technieken van schminken neem dan een kijken op onze site en het aanbod van de workshops. Op onze facebook pagina's van Carpe Diem Verhuur en 't Vastelaovends Heukske zijn ook alle workshops te vinden en andere nieuwtjes en aanbiedingen.

meer informatie of direct contact kunt u ons bereiken op onderstaande.

06 - 53 818 747
info@carpediemverhuur.nl

Met vriendelijke groet

Het team van Carpe Diem Event & Verhuur