Carnavalswinkel in Susteren ‘T Vastelaovendsheukske!

banner-website

Nog een dikke maand en dan is weer zover….carnaval. Op de 11e van de 11e gaat in heel Limburg carnaval oftewel ‘Vastelaovend’ weer van start. Voor veel Limburgers het leukste feest van het jaar. Grote getale genieten van feest en muziek uitgedost in de gekste en mooiste pakjes. Clowns, piraten, boeven, spoken, zombies, superhelden en wat te denken van eigen creaties! Een prachtig Limburgs feest voor jong en oud.

Carnavalswinkel in Susteren ‘T Vastelaovendsheukske
Dit jaar zal Carpe Diem Events & Verhuur voor het eerst de deuren openen van de carnavalswinkel in Susteren genaamd: ‘T Vastelaovendheukske’. Al jarenlang is ‘T Vastelaovendsheukske een begrip in Susteren en omstreken. Gedurende een aantal maanden per jaar, voorafgaand aan carnaval, opent de winkel haar deuren. ‘T Vastelaovendsheukske voert een breed en vooral betaalbaar assortiment aan kostuums, schmink, decoratie en accessoires.

De carnavalswinkel in Susteren werd afgelopen jaren succesvol gerund door WP Verhuur. Na onze overname van WP Verhuur dit jaar nemen wij het stokje over en gaan we ons uiterste best doen u te voorzien van al uw wensen die nodig zijn voor een perfect carnavalsfeest.

Onze Locatie dit jaar!
Marktstraat 14 B, Susteren
Deze winkel zal openen op 2 januari 2017

Openingstijden*:
Maandag gesloten
Dinsdag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur
Zondag gesloten
*Wijzigingen onder voorbehoud

Alles in huis voor een geslaagd carnavals feest!

Wij kunnen u voorzien van grote getale carnavalspakken.
Wij voeren een gevarieerd, betaalbaar en uit voorraad leverbaar assortiment kleding en accessoires voor jong en oud.
Naast kleding beschikken wij ook over schmink, muziek en kindervermaak. Tevens voeren wij een ruim assortiment aan carnavals decoratie. Hangt het niet in de winkel vraag het dan aan een van de verkopers of mail naar info@carpediemverhuur.nl en we zullen bekijken wat de beschikbare opties zijn. Ondanks dat de winkel in Susteren nog niet open is kunt u vanaf heden al bestellingen plaatsen. Denk dan aan kleding of accessoires voor mannen, vrouwen, kinderen, stelletjes, groepen en verenigingen.

Houdt onze Facebook pagina in gaten voor het laatste nieuws!

Met vriendelijke groet,

Cindy Alberts

T. 06 – 53 818 747,
E. info@carpediemverhuur.nl

Facebook pagina