Workshop glamour schminken met wimpers

Workshop glamour schminken met wimpers

Workshop glamour schminken met wimpers is te reserveren bij Carpe Diem Festum. Onderdeel van Carpe Diem Events en Verhuur

Workshop glamour schminken met wimpers

Met de Workshop glamour schminken met wimpers leert u een andere manier van schminken. We blenden we mooie parelmoer make-up afgewerkt met glitters en mooie nep wimpers! niet alleen leuk voor carnaval maar ook voor thema feesten, festivals of andere gelegenheden waar u net iets meer voor wilt dan standaard make-up.  Na afloop krijgt u de wimpers meer naar huis en beschikt u over een leuke techniek van schminken. De workshop is voor iedereen geschikt, er is geen voor kennis voor nodig.

Bij de Workshop glamour carnavals schminken met wimpers werken wij met producten van het gerenommeerde Nederlandse make-up merk Grimas. De producten die wij tijdens deze cursus gebruiken zijn o.a. Cleansing lotion, Crème Make-up, Oogschaduw/Rouge, verschillende penselen, poederkwast, Transparant Poeder, Blood Paste, Dirt Paste, Filmblood, Blood en Cleansing Cream.

De workshop wordt gegeven door Wanda Kleur Rijk, een schmink specialiste die haar plaats in de kunstscene verdiend door haar eindeloze creativiteit, talent en professionele aanpak.

Locatie en Tijd

Isenbruch (bij Nieuwstadt 500mtr. de grens over)

Meer informatie over datums en tijden vind u in onze Agenda Workshop

Prijs

Prijs voor deze dagcursus is € 40,00

In deze prijs is inbegrepen

Een voorbeeld boekje Halloween schminken

Gebruik materiaal

Koffie/thee en een koekje

Digitale foto van het resultaat

Aantal deelnemers

De Workshop kan doorgaan vanaf 4 deelnemers tot een maximum van 6 personen per workshop. Wij werken graag met kleine groepen zodat we iedereen de juiste aandacht kunnen geven.

Dagcrème

Gelieve GEEN dagcrème of bodylotion op uw gezicht en armen gebruiken, de schmink zal anders nl. gaan vlekken en geeft niet het gewenste resultaat.

social media

Like ons op Social Media en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws of acties
Facebook of  Instagram en twitter

Workshop glamour schminken met wimpers