Schmink Workshop Splitcake

Schmink Workshop splitcake, one stroke

Schmink workshop splitcake is te boeken bij Carpe Diem Festum uit Susteren Schmink workshop splitcake, one stroke is te volgen bij Carpe Diem Festum uit Limburg

Met de Schmink Workshop Splitcake, One stroke Schminken leert u van onze docent een aparte manier van schminken. Door middel van een spons of kwast meerdere kleuren tegelijk aanbrengen. Door dit te doen in een beweging  dus een One Stroke krijg dit een leuk en speels effect. een leuke workshop voor mensen die net iets meer willen dan de standaard schmink.

We gaan deze avond aan de slag met het maken van prachtige bloemen, rozen en bladeren, of een design in overleg.

Bij de Workshop One Stroke Splitcake Schminken werken wij met producten van het gerenommeerde Nederlandse make-up merk Grimas en Diamond Fix. De producten die wij tijdens deze cursus gebruiken zijn o.a. Cake Make up, Cleansing lotion, Crème Make-up, Splitcake's, verschillende penselen en sponzen.

De workshop wordt gegeven door Wanda Kleur Rijk, een schmink specialiste die haar plaats in de kunstscene verdiend door haar eindeloze creativiteit, talent en professionele aanpak.

Locatie en Tijd

Wigibaldplein 2B, Susteren (Bij ons in de carnavals winkel)

Meer informatie over datums en tijden vind u in onze Agenda Workshop

Prijs

Prijs voor deze workshop is € 35,00

In deze prijs is inbegrepen

Een uniek oefen stencil voor thuis

Gebruik materiaal

Koffie/thee en een koekje

Digitale foto van het resultaat

Aantal deelnemers

De Workshop kan doorgaan vanaf 6 deelnemers tot een maximum van 8 personen per workshop. Wij werken graag met kleine groepen zodat we iedereen de juiste aandacht kunnen geven.

Dagcrème

Gelieve WEL dagcrème op uw gezicht en armen te gebruiken, als de huid goed gevoed is, is deze juist gesloten en neemt trekt de schmink niet helemaal in de huid. Dit voelt prettiger en de kleuren komen mooier naar voren.

social mediaWorkshop One Stroke Splitcake Schminken is te reserveren bij Carpe Diem Festum. Onderdeel van Carpe Diem Events & Verhuur

Like ons op Social Media en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws of acties
Facebook of  Instagram en twitter

Schmink Workshop Splitcake