Schmink Workshop Glamour Carnaval

Schmink Workshop Glamour Carnaval

Schmink Workshop Glamour Carnaval

Onze Glamour Carnaval Schminkworkshop is speciaal voor alle dames die er tijdens de carnaval kleurrijk maar ook mooi op willen staan. Geen druppels, krullen en bloemetjes maar een mooie parelmoer make-up afgewerkt met glitters en mooie nep wimpers of festival strass steentjes!

Tijdens deze schminkworkshop bedekken we het gezicht met verschillende kleuren die we in elkaar blenden. Vervolgens verwerken we een schminksjabloon met een patroon. De make-up rondom de ogen krijgt extra aandacht, zodat je lekker kan stralen. We werken het geheel af met nepwimpers, deze mag u na afloop van de cursus mee naar huis nemen. Door de eenvoudige opbouw van deze workshop glamour carnaval schminken is er geen speciale voorkennis nodig om aan de workshop deel te kunnen nemen. Het gebruik van de juiste producten en kleuren is het halve werk, onze docent geeft u graag advies.

Iedereen kan aan deze cursus meedoen er is geen voorkennis voor nodig en iedereen kan het leren.

Bij deze Schmink Cursus Basis Schminken werken wij met producten van het gerenommeerde Nederlandse make-up merk Grimas.

De producten die wij tijdens deze cursus gebruiken zijn o.a.:

Cleansing Lotion, Cake make-up, Schmink (Water Make-up), Colour powder, Pearlite, Tipcreme, Polyglitters, strass steentjes, wimpers, festival glitters etc.

De verschillende penselen die aan bod komen zijn:

de pearlite kwast, poederkwast, verschillende ronde penselen

De technieken die we behandelen zijn:

kleuren blenden, sjablonen, aanbrengen strass steentjes en wimpers etc.

De workshop wordt gegeven door Wanda Kleur Rijk, een schmink specialiste die haar plaats in de kunstscene verdiend door haar eindeloze creativiteit, talent en professionele aanpak

Indeling

We beginnen kort met de product informatie, daarna gaan de deelnemers op zichzelf de verschillende technieken oefenen. Daarna gaan de cursisten op elkaar oefenen aan de hand van onze vaste voorbeelden. Wij werken met vaste voorbeelden, omdat daar alle technieken in terug komen.

Locatie en Tijd

Susteren, Reinoud van Gelderstraat 5

van 19:00 tot 21:30 uur

   Meer info in onze Agenda Workshops

Prijs

Prijs voor deze workshop is € 40,00

In deze prijs is inbegrepen

Gebruik materiaal. De wimpers of de festival strass steentjes die u tijdens de workshop heeft gebruikt mag u mee naar huis nemen.

Koffie/thee en koekje

Digitale foto van het resultaat

Aantal deelnemers

De Workshop kan doorgaan vanaf 6 deelnemers tot een maximum van 8 personen per workshop. Wij werken graag met kleine groepen zodat we iedereen de juiste aandacht kunnen geven.

Dagcrème

Gelieve GEEN dagcrème of bodylotion op uw gezicht en armen gebruiken, de schmink zal anders nl. gaan vlekken en geeft niet het gewenste resultaat.

social media

Like ons op Social Media en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws of acties
Facebook of  Instagram en twitter

social media

Like ons op Social Media en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws of acties
Facebook of  Instagram en twitter

 

 

 

Schmink Workshop Glamour Carnaval