Schmink Cursus Halloween Griezels

Schmink Cursus Halloween Griezels Maken

Schmink Cursus Halloween Griezels Maken is te reserveren bij Carpe Diem Festum. Onderdeel van Carpe Diem Events en VerhuurSchmink Cursus Halloween Griezels Maken is te reserveren bij Carpe Diem Festum. Onderdeel van Carpe Diem Events en VerhuurSchmink Cursus Halloween Griezels Maken is te reserveren bij Carpe Diem Festum. Onderdeel van Carpe Diem Events en Verhuur

Schmink Cursus Halloween Griezels Maken

Dagcursus

Tijdens deze dagcursus Halloween Griezels Schminken leer jij de griezeligste en engste gezichten te maken.

Wil jij dit ook kunnen maken, maar weet je niet goed hoe je moet beginnen en welke producten, dan is de cursus Halloween Schminken iets voor jou!

In deze cursus leer je werken met schmink op cream basis, ook wel vet schmink genoemd. Door te werken met vette schmink realiseer je die mooie vervagingen die diepte suggereren.

Het gebruik van de juiste producten en het toepassen van verschillende Special make-up technieken staan tijdens deze Halloween cursus centraal.

Bij deze Halloween schmink cursus werken wij met producten van het gerenommeerde Nederlandse make-up merk Grimas. De producten die wij tijdens deze cursus gebruiken zijn o.a. Cleansing lotion, Schmink (Water Make-up), verschillende penselen, poederkwast, Transparant Poeder, Derma Wax, Blood Paste, Dirt Paste, Filmblood, Blood, Polyglitters, Pearlite, Tipcreme, Colour powder en Cleansing Cream.

De workshop wordt gegeven door Wanda Kleur Rijk, een schmink specialiste die haar plaats in de kunstscene verdiend door haar eindeloze creativiteit, talent en professionele aanpak

Dagindeling

In de ochtend behandelen we de productkennis, beschaduw en belichtingstechnieken. Vervolgens zal de docent een demonstratie doen waarin alle behandelde technieken worden verwerkt. Na de lunch gaan de cursisten vervolgens onder begeleiding van de docent zelf aan de slag, we werken 1 ontwerp volledig uit in 90 minuten. In de middag werken we op elkaar, zit u model voor een andere cursist dan kunt uiteraard veel leren door goed te kijken hoe andere cursisten aan het werk zijn.

Locatie en Tijd

Isenbruch (bij Nieuwstadt 500mtr. de grens over)

Meer info in onze Agenda Workshops

Prijs

Prijs voor deze dagcursus is € 80,00

In deze prijs is inbegrepen

Een voorbeeld boekje Halloween schminken

Gebruik materiaal

Koffie/thee,  een lunch en koekje

Digitale foto van het resultaat

Aantal deelnemers

De Workshop kan doorgaan vanaf 4 deelnemers tot een maximum van 6 personen per workshop. Wij werken graag met kleine groepen zodat we iedereen de juiste aandacht kunnen geven.

Dagcrème

Gelieve GEEN dagcrème of bodylotion op uw gezicht en armen gebruiken, de schmink zal anders nl. gaan vlekken en geeft niet het gewenste resultaat.

social media

Like ons op Social Media en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws of acties
Facebook of  Instagram en twitter