Schmink Workshop

Schmink Workshop

Schmink Workshop Carpe Diem Festum is een onderdeel van Carpe Diem Events & Verhuur

Naamsverandering

Begin 2017 zijn wij van Carpe Diem Events & Verhuur begonnen aan het avontuur van onze carnavals winkel in Susteren, 't Vastelaovends Heukske. Inmiddels is de naam veranderd in Carpe Diem Festum!

De reden van onze naamsverandering heeft enerzijds te maken met het feit dat 'T Vastelaovendsheukske een volwaardige activiteit is van Carpe Diem Events & Verhuur. Vanuit hier wordt onder andere onze pop up store carnaval georganiseerd.

Daarnaast is het assortiment en het aanbod workshops niet alleen gericht op carnaval maar zijn wij u ook graag van dienst met andere thema feesten zoals bijvoorbeeld Halloween.

In dit avontuur hebben wij onze liefde voor schminken gevonden en dat hebben we gedeeld met onze klanten door Schmink Workshops aan te bieden. Hierin zagen wij dat onze liefde gedeeld werd door vele andere.

Workshops

Nu vinden wij dit toch zo leuk dat wij graag voor de liefhebbers van Halloween de Workshops Halloween schminken en grimeren willen aanbieden. Denk hierbij aan de volgende thema's: Wonden maken, Kids Halloween Schminken, Jezelf Schminken in Halloween thema en een uitgebreide Halloween Schmink Cursus.

De workshops worden gegeven door een professionele Schminkster die op een leuke maar duidelijke manier alle technieken en handelingen uitlegt aan de cursisten, onder genot van een drankje en koekje begint de workshop en na ca. 3 uur heeft uur meerdere technieken geleerd om op de juiste manier schmink toe te passen.

Meer info

Vind u schminken leuk of ben u altijd al benieuwd geweest naar technieken van schminken neem dan een kijken op onze site en het aanbod van de workshops.

meer informatie of direct contact kunt u ons bereiken op onderstaande.

 06 - 53 818 747
 info@carpediemfestum.nl

social media

Like ons op Social Media en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws of acties
Facebook of  Instagram en twitter

Met vriendelijke groet
Het team van Carpe Diem Event & Verhuur

 

Schmink Workshop meer info of direct boeken?