Kinder Teken & Schilder Cursus

Kinder Teken & Schilder CursusWorkshop Bonte dieren Schilderen

Kinder Tekenen & schilderen Cursus| 13 lessen

Heb je een fascinatie voor tekenen en de lijn op papier? Wil je graag leren om alles wat je denkt met een lijn te kunnen bezweren? Dan is deze cursus iets voor jou!

Tijdens de cursus komen verschillende aspecten van het tekenen aan bod.

Materiaalkennis: Er zijn talloze materialen om mee te werken. Je leert de verschillende tekenmaterialen kennen zoals; potlood, pen en inkt, houtskool, conté, crayons, pastel, aquarel en acrylverf.
Techniek: Aan de hand van verschillende onderwerpen zoals het stilleven tot de menselijke figuur besteden we aandacht aan : compositie, perspectief /ruimte, licht/donker en arceer technieken.
Creativiteit : Aan de hand van wat je geleerd hebt ga je steeds meer ontdekken welke materialen en technieken bij je passen. Je gaat op zoek naar je eigen beeldtaal en interesses. het is vooral belangrijk dat je veel plezier hebt in tekenen.

Verdeeld over 3 maanden verzorgen wij 13 lessen waarbij je in een vaste basisgroep hoort, je zult merken dat je door te blijven oefenen steeds meer uit je creativiteit gaat halen.

Een tekening is nooit fout! Tekenen is volgens Wanda Kleurrijk (kunstenares) ‘een verhalende activiteit en een verslag van iemand die iets gezien heeft.’ De oudste vorm van verbeelden is het tekenen, kijk naar de grottekeningen uit de prehistorie. Tekenen leent zich perfect om te leren wat je ziet en niet wat je weet! Met tekenen kun je ook je fantasie laten gaan en nieuwe werelden creëren.

Locatie en Tijd

Engelbertstrasse 27, 52538 Selfkant-Isenbruch in onze eigen atelier.

De lessen vinden plaatst op woensdagmiddag van 16:00 – 17:30 uur.

Meer info in onze Agenda Workshops.

Prijs

Je kan deze Teken & Schilder cursus volgen op woensdagmiddag van 16:00 - 17:30 uur. De prijs van deze cursus  is € 165,00 per persoon, dit is incl. gebruik van de lesmaterialen. Betalingsvoorwaarden: Bij betaling in 1 x € 145,00, bij betaling in 2 x € 77,50 per keer. Bij betaling in 3 x € 55,00 per keer.

In deze prijs is inbegrepen:

Alle gebruik van materiaal

Aantal deelnemers

De Workshop kan doorgaan vanaf 6 deelnemers tot een maximum van 8 personen per workshop.

Wij werken graag met kleine groepen zodat we iedereen de juiste aandacht kunnen geven.

social media

Like ons op Social Media en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws of acties
Facebook of  Instagram en twitter

Kinder Knutsel Atelier