Workshops Schminken

Workshops Halloween zijn te reserveren bij Carpe Diem Events & Verhuur

Begin 2017 zijn wij van Carpe Diem Events & Verhuur begonnen aan het avontuur van onze carnavals winkel in Susteren,
't Vastelaovends Heukske.
In dit avontuur hebben wij onze liefde voor schminken gevonden en dat hebben we gedeeld met onze klanten door Workshop schminken aan te bieden. Hierin zagen wij dat onze liefde gedeeld werd door vele andere.

Nu vinden wij dit toch zo leuk dat wij graag voor de liefhebbers van Halloween de Workshops Halloween schminken en grimeren willen aanbieden. Denk hierbij aan de volgende thema's: Dia de los muertos, Evil versus happy, Griezel grimeren, Wonden maken en Zombie.

De workshops worden gegeven door een professionele Schminkster die op een leuke maar duidelijke manier alle technieken en handelingen uitlegt aan de cursisten, onder genot van een drankje en koekje begint de workshop en na 2,5 uur heeft uur meerdere technieken geleerd om op de juiste manier schmink toe te passen.

Vind u schminken leuk of ben u altijd al benieuwd geweest naar technieken van schminken neem dan een kijken op onze site en het aanbod van de workshops. Op onze facebook pagina's van Carpe Diem Verhuur en 't Vastelaovends Heukske zijn ook alle workshops te vinden en andere nieuwtjes en aanbiedingen.

meer informatie of direct contact kunt u ons bereiken op onderstaande.

06 - 53 818 747
info@carpediemverhuur.nl

Met vriendelijke groet

Het team van Carpe Diem Event & Verhuur