Winterattracties

Winterattracties | Winterattractie-Limburg

De leukste winterattractie in Limburg bestelt u bij Carpe Diem Events & Verhuur. Laat u verrassen door ons aanbod met de leukste attracties voor jong en oud.  Al onze attracties zijn bijzonder veilig en betaalbaar zodat u er zorgeloos van kunt genieten.  Bovendien zijn wij ook het vertrouwde adres voor al uw partybenodigdheden. Hiermee maken wij uw party of evenement helemaal af.

Winterattractie in Limburg: veel keus
Wij hebben de leukste winterattractie die u kunt plaatsen in Limburg in huis. Wat dacht u van  Kerstsokken vangen, een zweefmolen een kunststof schaatsbaan, een opblaasbare Kerstboom van 8 mtr. hoog, een skihutje, een kersttent of sneeuwballen gooien? Het kan bij ons allemaal. Onder het genot van een kop koffie of thee vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van attractie verhuur. Zo kunt u altijd een weloverwogen keuze maken.

Winter sleebaan, winterattractie, carpe diem verhuur, limburg, winter attracties

Meer informatie en contact
Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar info@carpediemverhuur.nl. Deze beantwoorden wij zo spoedig mogelijk. Wij staan u ook graag telefonisch te woord via nummer 06 - 53 818 747.