Schaatsbanen

Kunststof schaatsbaan

Mobiele schaatsbanen huren

Ondanks de zachte winters in Nederland blijft een schaatsbaan natuurlijk de aandachttrekker op ieder (winter)evenement. Met onze kunststof schaatsbanen kunnen er 365 dagen per jaar, 24 uur per dag op iedere gewenste locatie geschaatst worden.

De kunststof schaatsplaten glijden bijna net zo goed als echt ijs en doordat er geschaatst wordt op kunststof platen zullen de bezoekers van uw evenement geen last meer hebben van een natte broek bij het vallen. Onze kunststof schaatsbanen hebben nog meer voordelen:

  • 365 dagen per jaar, 24 uur per dag en zowel binnen als buiten te gebruiken
  • Voordeliger en milieuvriendelijker dan traditionele ijsbanen (geen milieuheffing)
  • Snel en gemakkelijk op te bouwen, waardoor het ook voor één dag gehuurd kan worden

De kunststof schaatsbanen kunnen gebruikt worden om recreatief te schaatsen, maar het is ook mogelijk om er ijshockey op te spelen. Hierdoor zijn de kunststof schaatsbanen in te zetten voor vele doeleinden!
Bijvoorbeeld voor winkeliersverenigingen om extra bezoekers te trekken tijdens de winterse koopavonden, door gemeentes om sport te stimuleren, door bedrijven als promotieobject of als attractie tijdens een personeelsfeest.

De kunststofschaatsbanen kunnen geleverd worden in diverse afmetingen. Voor een uitgebreidere omschrijving en meer informatie over onze kunstschaatsbanen verwijzen wij u graag naar ons menu winterattracties/schaatsbanen.

De kunststof schaatsbaan is de meest maatschappelijk verantwoorde manier om jaarrond een ijsbaan te gebruiken voor ieder die zich serieus zorgen maakt om ons milieu, maar wel graag schaatst of zich bezig houdt met andere ijsgerelateerde sporten.

Carpe Diem Events & Verhuur kan u een zeer aantrekkelijk tarief aanbieden voor de huur van een schaatsbaan voor een kortere of langere periode.Vanuit Susteren bezorgen wij deze attractie in Limburg op locatie! 

De ijsbaan wordt volledig gebruiksklaar opgeleverd door ons

Wij hebben speciale ijsbaan evenementen zoals:

  • Crashed Ice 4 Kidz
  • Disco Schaatsen
  • IJshockey
  • Schaatsen met gehandicapten en ouderen

Als u een kunstijsbaan huurt, is dat inclusief:

Boarding

Voldoende schaatsen met kasten voor de schaats uitleen

Een schaatsslijpmachine

Picknickbankjes

Mat voor de ingang

Wilt u uw mobiele schaatsbaan in winterse sferen decoreren, dan kunt u ook andere attracties huren: een opblaasbare kerstboom of kerstman bijvoorbeeld, maar ook springkussens in de vorm van een rendier of ijsbeer, of een gezellige skihut!

Komende weken zullen wij ons assortiment nog aanzienlijk uitbreiden met typische en vernieuwende winterattracties! Like ons op Facebook voor de laatste nieuwtjes.