Workshop eigen kind schminken

Workshop eigen kind schminken

       

Tijdens deze gezellige schmink workshop voor kids leert u hoe u van u oogappeltje de leukste en snoezigste creaties kunt maken.

Wordt u kind een mooie eenhoorn of misschien een schattig katje?

Met behulp van handige “Tips & Tricks” en door verschillende materialen te combineren, schminken we “mooie-leuke” designs tevoorschijn!

Bij de kids schmink workshop werken wij met producten van het gerenommeerde Nederlandse make-up merk Grimas en Diamond Fix. De producten die wij tijdens deze cursus gebruiken zijn o.a. Cake make-up, Schmink (Water Make-up), Colour powder, Pearlite, Tipcreme, Polyglitters etc.

De workshop wordt gegeven door Wanda Kleur Rijk, een schmink specialiste die haar plaats in de kunstscene verdiend door haar eindeloze creativiteit, talent en professionele aanpak.

Locatie en Tijd

Meer informatie over datums en tijden vind u in onze Agenda Workshop

Prijs

Prijs voor deze workshop is € 35,00

In deze prijs is inbegrepen

Een uniek oefen stencil voor thuis

Gebruik materiaal

Koffie/thee en een koekje

Digitale foto van het resultaat

Aantal deelnemers

De Workshop kan doorgaan vanaf 6 deelnemers tot een maximum van 8 personen per workshop. Wij werken graag met kleine groepen zodat we iedereen de juiste aandacht kunnen geven.

Dagcrème

Gelieve WEL dagcrème op uw gezicht en armen te gebruiken, als de huid goed gevoed is, is deze juist gesloten en neemt trekt de schmink niet helemaal in de huid. Dit voelt prettiger en de kleuren komen mooier naar voren.

social media

Like ons op Social Media en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws of acties
Facebook of  Instagram en twitter

 

 

 

Workshop Kids Schminken