Schmink Workshop Glamour Carnaval

Schmink workshop glamour carnaval

Schmink Workshop Glamour Carnaval te volgen bij Carpe Diem Festum uit Susteren Limburg    Schmink Workshop Glamour Carnaval te volgen bij Carpe Diem Festum uit Susteren Limburg    Schmink Workshop Glamour Carnaval te volgen bij Carpe Diem Festum uit Susteren Limburg

Schmink Workshop Glamour Carnaval

Onze Glamour Carnaval Schminkworkshop is speciaal voor alle dames die er tijdens de carnaval kleurrijk maar ook mooi op willen staan. De krullen en bloemetjes komen ook aanbod met daarbij een mooie parelmoer make-up afgewerkt met glitters en mooie nep wimpers en festival steentjes!

Tijdens deze schminkworkshop bedekken we het gezicht met verschillende kleuren die we in elkaar blenden. Vervolgens verwerken we een schminksjabloon met een patroon. De make-up rondom de ogen krijgt extra aandacht, zodat je lekker kan stralen. We werken het geheel af met nep wimpers, deze mag u na afloop van de cursus mee naar huis nemen. Door de eenvoudige opbouw van deze workshop glamour carnaval schminken is er geen speciale voorkennis nodig om aan de workshop deel te kunnen nemen. Het gebruik van de juiste producten en kleuren is het halve werk, onze docent geeft u graag advies.

Schmink Workshop Glamour Carnaval te volgen bij Carpe Diem Festum uit Susteren Limburg Carpe Diem Festum uit Susteren Limburg

Voor deze cursus is het fijn als de basis cursus al eerder gedaan is.

Bij deze Schmink workshop Glamour Schminken werken wij met producten van het gerenommeerde Nederlandse make-up merk Grimas en Diamond Fix.

De producten die wij tijdens deze cursus gebruiken zijn o.a.:

Cleansing Lotion, Cake make-up, Schmink (Water Make-up), Colour powder, Pearlite, Tipcreme, Polyglitters, festival steentjes en nep wimpers.

De verschillende penselen die aan bod komen zijn:

de pearlite kwast, poederkwast, verschillende ronde penselen, scheerkwast, splitcake kwast,bloemenkwast etc.

De technieken die we behandelen zijn:

kleuren blenden, sjabloneren, aanbrengen festival steentjes en wimpers etc.

Schmink Workshop Glamour Carnaval

De workshop wordt gegeven door Wanda Kleur Rijk, een schmink specialiste die haar plaats in de kunstscene verdiend door haar eindeloze creativiteit, talent en professionele aanpak

Indeling

We beginnen kort met de product informatie, daarna gaan de deelnemers op zichzelf de verschillende technieken oefenen, na het oefenen begint het echt werk. Door middel van een spiegel en vast voorbeelden een schmink gezicht.  Wij werken met vaste voorbeelden, omdat daar alle technieken in terug komen.

Locatie en Tijd

   Meer info in onze Agenda Workshops

Prijs

Prijs voor deze workshop is € 40,00

incl wimpers en steentjes die u tijden de workshop gebruik

In deze prijs is inbegrepen

Gebruik materiaal. De wimpers of de festival steentjes die u tijdens de workshop heeft gebruikt mag u mee naar huis nemen.

Een uniek oefen stencil voor thuis

Koffie/thee en koekje

Digitale foto van het resultaat

Aantal deelnemers

De Workshop kan doorgaan vanaf 6 deelnemers tot een maximum van 8 personen per workshop. Wij werken graag met kleine groepen zodat we iedereen de juiste aandacht kunnen geven.

Dagcrème

Gelieve WEL dagcrème op uw gezicht en armen te gebruiken, als de huid goed gevoed is, is deze juist gesloten en trekt de schmink niet helemaal in de huid. Dit voelt prettiger en de kleuren komen mooier naar voren.

social media

Like ons op Social Media en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws of acties
Facebook of  Instagram en twitter

 

 

 

Schmink Workshop Glamour Carnaval

COVID19 Maatregelen

Wij hebben de groepen verkleind van 8 naar 6 deelnemers.

Alle deelnemers hebben tijdens de workshop een vaste plaats.

Op deze manier kunnen wij de 1,5mtr. regel waarborgen.

Met de Schmink workshops doen de deelnemers zichzelf schminken, dus niet op elkaar!

Ook bij ons geldt: heeft u klachten blijf dan thuis!