Schmink jaar cursus

Schmink jaar cursus Schmink jaar cursus Schmink jaar cursus Schmink jaar cursus Schmink jaar cursus

« van 5 »

meer info of aanmelden

     06 - 53 818 747
     info@carpediemverhuur.nl

Altijd al goed hebben willen leren schminken? Dan hebben wij voor u de oplossing met deze Schmink cursus 1.0!

Bij deze cursus blijven we gedurende 8 maanden in groepsverband oefenen en door ontwikkelen. Tijdens deze veelomvattende meerdaagse schminkcursus krijgt u 8 zaterdagen les van Wanda Kleur Rijk, een schmink specialiste die haar plaats in de kunstscene heeft verdiend door haar eindeloze creativiteit, talent enthousiasme en professionele aanpak, die u graag inspireert met verschillende schminktechniek en vele kleurrijke ontwerpen en u werkt met de beste materialen.

Verdeeld over 8 maanden verzorgen wij 8 lessen waarbij u bij een vaste basisgroep hoort, zult u merken dat u door het blijven oefenen steeds meer uit uw creativiteit gaat halen. In elke les komt een ander thema aan bod! Er zijn elke keer vernieuwde en veel verschillende ontwerpen en designs als handvat om je eigen werk te ontwikkelen. In de gevorderde schminklessen krijg je meer tijd per design om ook ingewikkeldere facepaints te maken en meer in detail te kunnen werken. In deze cursus gaan we in op de basis techniek, dieren schminken, splitcake, sugar skull, verouderen en wonden en blaren. De laatste les is vrij werk.

 8 lessen  

  1. Basis cursus, ingaan op krullen, lijnen aflijnen, bloemen en vlinders
  2.  verdiepen van les 1 en carnavals gezicht schminken
  3.  katachtigen
  4.  sugar skull
  5.  splitcake
  6.  wonden en blaren
  7.  Verouderen
  8.  Vrij werk

 

Wilt u ook graag een onderwerp behandeld hebben, geef dit dat ruim voor aanvang aan dan kunnen we kijken of we het in het lesprogramma kunnen bijvoegen

De lessen vinden zoals gewoonlijk plaatst in ons eigen atelier en wel op zaterdagochtend 1 x per maand.

Prijs

Je kan deze cursus Schminken volgen op een zaterdagochtend van 10:00 - 12:30 uur. De prijs van deze veelomvattende schminkcursus is € 280,00 per persoon. Dit is incl. gebruik van de lesmaterialen, koffie/thee, en een digitale foto aan het einde van elke les. De foto's maken we in onze eigen fotostudio. Betalingsvoorwaarden: Bij betaling in 1 x € 280,00, bij betaling in 2 x € 135,00 per keer. Bij betaling in 3 x € 93,33 per keer.

Korting

Cursisten ontvangen gedurende het cursus seizoen na afloop van de les in onze showroom 10% korting op ons volledige assortiment, m.u.v. van reeds afgeprijsde artikelen.

social media

Like ons op Social Media en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws of acties
Facebook of  Instagram