Schmink Grimas

« van 15 »

Schmink Kopen & Schmink Workshops

Schmink Kopen of een leuke Schmink Workshop volgen? dan bent u bij Carpe Diem Festum in Susteren aan het juiste adres. Wij zijn in het carnavals seizoen een pop-up store voor alles wat met carnaval te maken heeft. Zo ook schmink, Wij verkopen verschillende merken Schmink zoals Grimas en Diamond Fx met de daarbij behorende kwasten en sponzen. Onze verkopers kunnen u adviseren en onze eigen Schmink artiest geeft tijdens een van de workshops de beste tips en tricks.

Bent u op zoek naar iets speciaals zoals wonden, nep bloed of lenzen ook bij ons kunt u deze producten vinden. Mochten we het niet in ons assortiment hebben kunnen we altijd nog even kijken of we het voor u kunnen bestellen. Wij verkopen verschillende merken zoals Grimas, Diamond Fx en nog andere verschillende merken. Alles komt van professioneel kenners en word veel gebruik op professioneel gebied.

Neem een kijkje in onze agenda voor onze workshops datums of in het menu voor meer informatie over de verschillende workshops die wij aanbieden.

Heeft u verder nog vragen dan kunt u contact opnemen via 06-53818747 of stuur een mailtje naar info@carpediemverhuur.nl

Let op! wij zijn een carnavals pop-up store, de winkel is alleen geopend tijdens het carnavals seizoen. Locatie en openingstijden vind u op onze website. Buiten dit seizoen kunt u altijd bij ons terecht voor grimas schmink. Neem contact met ons op voor een afspraak.

social media

Like ons op Social Media en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws of acties
Facebook of  Instagram 

 

Professionele Schmink Kopen bij Carpe Diem Festum uit Susteren  Professionele Schmink Kopen bij Carpe Diem Festum uit Susteren