Workshop schminken kids

Workshop schminken kids

Kids Schmink Workshop te boeken bij Carpe Diem Festum uit Susteren

Tijdens deze gezellige schmink workshop voor kids leren ze de eerste kneepjes van het schminken.

Met behulp van handige “Tips & Tricks” en door verschillende materialen te combineren, schminken we “mooie-leuke” designs tevoorschijn!

Bij de kids schmink workshop werken wij met producten van het gerenommeerde Nederlandse make-up merk Grimas en Diamond Fix.

De producten die wij tijdens deze cursus gebruiken zijn o.a. Cake make-up, Schmink (Water Make-up), Splitcake, Tipcreme, Polyglitters, stippel penseel, bloemen penseel, sjablonen etc.

De workshop wordt gegeven door Wanda Kleur Rijk, een schmink specialiste die haar plaats in de kunstscene verdiend door haar eindeloze creativiteit, talent en professionele aanpak.

Kids Schmink Workshop te boeken bij Carpe Diem Festum uit Susteren.

Locatie en Tijd

Meer informatie over datums en tijden vind u in onze Agenda Workshop

 

Prijs

Prijs voor deze workshop is € 15,00

 

In deze prijs is inbegrepen

Gebruik materiaal

Fris/Ranja en een koekje

Digitale foto van het resultaat

 

Aantal deelnemers

De Workshop kan doorgaan vanaf 6 deelnemers tot een maximum van 8 personen per workshop. Wij werken graag met kleine groepen zodat we iedereen de juiste aandacht kunnen geven.

 

Leeftijd deelnemers

Leeftijd vanaf 8 jaar t/m 12 jaar

Dagcrème

Gelieve WEL dagcrème op uw gezicht en armen te gebruiken, als de huid goed gevoed is, is deze juist gesloten en neemt trekt de schmink niet helemaal in de huid. Dit voelt prettiger en de kleuren komen mooier naar voren.

Workshop schminken kids