Schmink Workshop

Schmink Workshop

Schmink Workshop bij Carpe Diem Festum uit Susteren Limburg

Workshops

Zou je graag leren hoe je goed kunt schminken? dan is een Schmink Workshop van Carpe Diem Festum uit Susteren echt iets voor jou. Onze ervaren docente leert je de basis van het schminken, de verschillende kwasten en de technieken over het aanbrengen van de schmink.

Wat leren we tijdens deze workshop:

 U leert het aanbrengen en blenden van kleuren, het maken van krullen, bloemen, vlinders en druppels met diverse kwasten en technieken. Ook met meerdere kleuren op de kwast kunt u veel dingen maken, onze docente legt het u allemaal uit. Wij werken aan de hand van vaste voorbeelden, zodat alle technieken goed geoefend kunnen worden.

Iedereen kan aan deze cursus meedoen er is geen voorkennis voor nodig en iedereen kan het leren.

Bij onze Schmink Workshops werken wij met producten van het gerenommeerde Nederlandse make-up merk Grimas en Diamond Fix.

Nu vinden wij dit toch zo leuk dat wij steeds weer opzoek zijn naar verschillende thema's. Voor de liefhebbers van Halloween, de Workshops Halloween schminken en grimeren. Denk hierbij aan de volgende thema's: Wonden maken, Kids Halloween Schminken, Jezelf Schminken in Halloween thema. Voor de liefhebbers van Glamour, de glamour schmink workshop. Voor de mensen die meer willen leren omtrent het schminken met splitcake, hebben we de One Stroke Workshop. Voor mensen die geen hele workshop willen volgen, maar toch nog wat tips willen krijgen hebben wij een Schmink Jam.

De workshops worden gegeven door Wanda Kleurrijk, een professionele Schminkster die op een leuke maar duidelijke manier alle technieken en handelingen uitlegt aan de cursisten, onder genot van een drankje en koekje begint de workshop en na ca. 2,5 uur heeft uur meerdere technieken geleerd om op de juiste manier schmink toe te passen.

Meer info

Vindt u schminken leuk of bent u altijd al benieuwd geweest naar technieken van schminken neem dan een kijkje op onze site en het aanbod van de workshops.

meer informatie of direct contact kunt u ons bereiken op onderstaande.

 06 - 53 818 747
 info@carpediemfestum.nl

social media

Like ons op Social Media en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws of acties

Facebook of  Instagram

Schmink-workshopruimte Carpe Diem Festum in Sittard

COVID19 Maatregelen

Wij hebben de groepen verkleind van 8 naar 6 deelnemers.

Alle deelnemers hebben tijdens de workshop een vaste plaats.

Op deze manier kunnen wij de 1,5mtr. regel waarborgen.

Met de Schmink workshops doen de deelnemers zichzelf schminken, dus niet op elkaar!

QR Code is niet verplicht, wel een negetieve zelftest van die dag kunnen aantonen!

Ook bij ons geldt: heeft u klachten blijf dan thuis!

Schmink Workshop meer info of direct boeken?